Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FemmeFataleM

Powróżę z kart klasycznych

Polecane posty

Gość KIEDY slub
5.10.63 -beata czy slub ? KIEDY

Gość gość
Maria 23.10.1982

Gość gość
Maria 23.10.1982

Gość gość
Małgosia 22 0201965

Gość gość
Nikoletta 19.12.1991

Gość gość
wrózka nas podymała w d*pe :(

Gość gość
Nikoletta, rodzice chyba cię nie kochali :D

Gość Sławuś
Pani Aniu jeszcze raz proszee o wróżbę uczuciową dla mnie. Sławek 09.09.1985r

Gość asiulka29l
Witaj, chciałam Cię poinformować że te złe wieści już do mnie dotarły pocztą mam nadzieje że o to chodziło.... więc z przyszłości coś się już sprawdziło..Pozdrawiam

Gość perypetie
hej wrozko! bedziesz jeszcze wrozyc? ja caly czas czekam :( prosilas by wpisywaly sie tylko osoby, ktorym zalezy na wrozbie i ktore beda na nia czekac, a teraz Cie nie ma....

NAJMOCNIEJ WAS PRZEPRASZAM! Od rana z tyłu głowy męczyło mnie poczucie winy, że Wy czekaliście na mnie a ja... smacznie spałam. Padłam jak mucha. Komputer już miałam odpalony, kawa czekała przy łóżku, ale zanim zdążyłam mrugnąć okiem spałam jak suseł! Zwykle chodzę spać około 1 w nocy, ale wczoraj miałam tak zalatany i męczący dzień, że wieczorem byłam nieprzytomna i do niczego się nie nadawałam. Karty już leżą obok, więc zaraz rozłożę je dla kogoś. Przy okazji chciałabym Wam powiedzieć abyście nie wierzyli ślepo w to co czytam z kart, bowiem to co one mówią to tylko zerknięcie w przyszłość. Może tak być, ale nie musi. Czasem jedna Wasza decyzja może zmienić bieg Waszego życia. Tak na prawdę wszystko zależy od Was i bardzo proszę abyście o tym pamiętali :)

Gość szara**
to może ja się przypomnę? :) agnieszka ur. 14.07.1979r.

Gość gość
ja poprosze byłam pierwszego dnia o 0:46 Anka 15 listopad 89

Gość Sławuś
czekam ;)

Gość gość
Magdalena 29.09.1980, czy w najbliższym czasie znajdę miłość?

Szara** - Agnieszka ur. 14.07.1979r Co było: karty nie mówią o niczym złym, oceniłabym Twoja przeszłość jako czas ładu i składu. Znaczna część kart mówi o parze, która nie jest małżeństwem, obok nich jest starsza kobieta z Twojej rodziny, wszystko w dobrobycie. Widzę, życzliwe towarzystwo, drobne sukcesy. To co było to był czas nadziei, spełnienia marzeń i realizacja ambicji. Co jest: ciężka do opisania ta Twoja teraźniejszość. Ciężko zebrać to w całość i coś przeczytać. Nie wiem, może nie mam dziś ręki do kart. W każdym razie karty mówią o jakiś innym domu lub przeprowadzce, dobrych układach zawodowych i towarzyskich, niby wszystko ładnie, ale jedna silna karta mówi o wielu nieprzyjemnościach i przeszkodach w osiągnięciu celu. Tak jakby układa Ci się w pracy i w domu, ale masz co chwilę jakieś kłody pod nogami. Przeszkodą może też być osoba po 40stce lub Twój ojciec. Co będzie: widzę sukcesy zawodowe, zmianę pracy, możliwą przeprowadzkę oraz zmartwienia i problemy przez jakąś kobietę. W najbliższym czasie też jest czyjaś wizyta a z tą osobą komplikacje. Karty kluczowe mówią o jakiś kłótniach, małych zmartwieniach (być może problemy zdrowotne) związanych z bliskim przyjacielem, kimś od serca - mężczyzna. Wróżba dla Ciebie była bardzo nieczytelna. Możliwe, że narobiłam "byków".

Teraz rozłożę karty dla Anki a potem dla Sławka. Czekajcie. Kurcze jak ten czas leci! Już pierwsza w nocy. Nie wiem czy zdążę. Zobaczymy jak mi pójdzie z pierwszą wróżbą. Jak się zejdzie to Sławku będziesz musiał poczekać do następnego razu, ale wróżbę masz jak w banku ;)

Gość starsza kobitka
też poproszę , jako starsza kobitka 14 ,08,1965 r dzięki z góry

Gość Sławuś
oki, widzę trafność Twoich słów więc poczekam ;)

Gość gość
bylam od samego poczatku 3 w kolejce. czy daloby rade powrozyc mi ? czekam juz 3 dni, z gory dziekuje Malgorzata 16.06.1982

Gość starsza kobitka
acha , mam na imię Ewa

Gość gość
Moze ja tez sie zalapie? :) Anna, 25.03.1982. Czy nawiaze w najblizszym czasie nowe przyjaznie? Z gory dziekuje:)

Gość gość
zacina mi się to forum, ale jestem i czekam :)

Anka 15.11.1989 Co było: dobre wiadomości, być może duże pieniądze związane z czyimś przyjazdem, zawiadomieniem z urzędu. Szczęśliwa miłość, ale obok niej stoi kobieta fałszywa, konkurencja i brak zaufania. Co jest: teraźniejszość głównie mówi o sprawach prywatnych. Widzę drobne niesnaski z jakimś zakochanym zalotnikiem, wyjścia towarzyskie, powodzenie u płci przeciwnej. Jest też jakiś wyjazd, małą podróże i problemy z nią... no i te problemy mogą też dotyczyć tego zalotnika :) Co będzie: Widzę przeprowadzkę i zmianę pracy. Widzę jakiegoś przyjaciela, kogoś bliskiego a z nim symbol nadziei, dom i rodzina. Nieprzyjemności ze strony rodziców, przeszkodą w osiągnięciu celu. Niestety na samym końcu widzę też problemy z partnerem zdrada lub oszustwo. Karty kluczowe to list i sukcesy zawodowe w sumie to jak teraz patrzę co napisałam to powiedziałabym, że chcesz wyjechać, ale masz z tym jakieś trudności a w przyszłości jednak Ci się to uda :) napisz czy słusznie rozumuję

Anka 15.11.1989 Co było: dobre wiadomości, być może duże pieniądze związane z czyimś przyjazdem, zawiadomieniem z urzędu. Szczęśliwa miłość, ale obok niej stoi kobieta fałszywa, konkurencja i brak zaufania. Co jest: teraźniejszość głównie mówi o sprawach prywatnych. Widzę drobne niesnaski z jakimś zakochanym zalotnikiem, wyjścia towarzyskie, powodzenie u płci przeciwnej. Jest też jakiś wyjazd, małą podróże i problemy z nią... no i te problemy mogą też dotyczyć tego zalotnika :) Co będzie: Widzę przeprowadzkę i zmianę pracy. Widzę jakiegoś przyjaciela, kogoś bliskiego a z nim symbol nadziei, dom i rodzina. Nieprzyjemności ze strony rodziców, przeszkodą w osiągnięciu celu. Niestety na samym końcu widzę też problemy z partnerem zdrada lub oszustwo. Karty kluczowe to list i sukcesy zawodowe w sumie to jak teraz patrzę co napisałam to powiedziałabym, że chcesz wyjechać, ale masz z tym jakieś trudności a w przyszłości jednak Ci się to uda :) napisz czy słusznie rozumuję