Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana zona

irytacja

Polecane posty

Gość zdolowana zona

Mam dom, prace meza i z kazdym dniem gorszego wk***a, zyczliwe kolezanki w pracy ciagle dopytuja kiedy dziecko u nas rodzina to samo zazucaja nas ubrankami bo napewno nam sie przydadza. W robocie mam juz takiego dola ze z nikim nie rozmawiam a te p***y jeszcze bardziej co u ciebie slychac jak w malzenstwie mam ochote je tak zbluzgac ze co to je obchodzi, nie taka mina juz cos gadaja, jak ktoras z dzieciakiem przyjdzie to odrazu pytanie a jak u was noz k***a. Na okolo sasiadki mochery jedne zagladaja na moj brzuch czy to aby nie juz. Pol roku po slubie a ja mam ochote wszystkie te baby z*****c

Gość zdolowana zona
Glupie p***y uwziely sie

Gość zdolowana zona
Jeszcze czekaja na moje wyjasnienia wiesniary jedne boze jak ja ich nie nawidze a jedna mi powiedziala, ze jak w czas sie nie urodxi to na mozg sie takim babom rzuca sama p***a jest w moim wieku z mezem zyja na 2 domy ona bachura nianczy a on u matki na wiosce i ma tupet mnie pouczac

Gość KUL-mowa
To juz na pewno nie bajka Byl sobie ptaszek co wypadl z jajka Chuchali na niego dmuchali Antyptaszkiem go nazywali. Ze nie ma pierza ni twarzy. ze im sie ogolnie kojarzy. ze w takim to tkwia mozliwosci. ze trafia im do podswiadomosci. ze ksztalt nie powinien byc gotow. ze wlasnie w zoltku jest idea wzlotu. Umiescili embriona w sloiku i zaczal sie czas pogardy dla uksztaltowanych slowikow. I wymieraja zbyteczni nie mogac przekrzyczec milczenia jajecznic.

Gość zdolowana zona
No dzieki zostawie wierszyk w robocie moze je olsni

Gość fantastyczny temat!!
Prawda jest taka, że jesteś zwyczajnie gruba. Do tego wulgarny oblech

Gość zdolowana zona
Kolejna dobra kolezanka? Wlasnie tu je boli ze od slubu ciagle chudne zamiast tyc jak one krowy jedne tylko pampersy, butelki i gowna im w glowie. Sieczka zamiast mozgu krowiska

Gość zdolowana zona
Matki polki ahhhh

Gość gość
Widocznie zazdrosc je zzera. Cieszcie sie soba a debilki olej

Gość gość
Yjbgfdsss