Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość nr1

KAZDY MUSI SWOJE ODCIERPIEC, NIE MA LEKKO, tez tak myslicie?

Polecane posty

Gość gość nr1

tak sobie mysle- ze jednak na swiecie jest jakas sprawiedliwosc. chodzi mi o to, ze nie ma co sie nasmiewac z kogos biedniejszego, w gorszej sytuacji zyciowej. 1.pamietam kiedys ktos zawsze mi pouczal moja mame gdy bylam mala, ze powinna zrobic z ojcem pozadek bo naduzywa alkohol. po latach syn tej kobiety rozpil sie i wpedzil w dlugi swoja "madra" matke- teraz jest bezradna. 2. moja ciocia zawsze byla bardzo wyniosla, bo byla bogatsza od innych (dzieki mezowi). potem jej maz przestal dobrze zarabiac i teraz jest biedniejsza od "przecietnej" osoby;) 3. moja znajoma zawsze komentowala jakie ktos ma niegrzeczne dzieci a jej sa takie dobre i madre. teraz te "niegrzeczne" dzieci wyszly na ludzi, skonczyly studia itp a jej dzieci niedosc, ze nie zdaly do nastepnej klasy to rowniez zazywaja narkotyki. 4. moj znajomy mial mi sprzedac samochod ale ktos dal mu 1000zl wiecej i mnie wystawil nie zapytal nawet czy doplace mu ten 1000 i kupuje czy rezygnuje. potem kupil wymarzone auto i teraz ten nowy samochod ciagle mu sie psuje, podobno dolozyl do naprawy ponad 10.000 takich przypadkow znam wiecej. a wy co o tym myslicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować