Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittilianka

Waga 51 wzrost 165 wiek 22 co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość kittilianka

Za dużo waze? Za szczupła chyba nie uchodze :/...?

Gość gość
A wymiary?

Gość gość
Moim zdaniem jesteś szczupła.

Gość kittilianka
Wymiary: biust 85, talia 62-63 (zależy od pory dnia), biodra 93.

Gość gość
normalna jesteś :)

Gość kittilianka
Jak myślicie? Jedni mówią, że za szczupła, inni, że normalna, jeszcze inni, że kobieca, kalkulator bmi wskazuje niedowage, a ja uważam, że mogłabym schudnac...:/

Gość gość
trochę duzo przy takim wzroście powinnas miec ok. 45-48 kg Ja mam 172 i ważę 54 kg. wszyscy zawsze zachwycali się moja figurą (do tego zawsze miałam spory biust) włącznie z mężem a mam juz 5 letnie dziecko i nadal ważę 54 kg. przed ciążą ważyłam 53 kg.

Gość kittilianka
No niby normalna, ale wkurza mnie jak słyszę mamę czy tatę : "dziecko, co ty taka chuda! Zacznij jeść.." Tyle, że jak by mnie bez ubrania widzieli( szczególnie pupe i nogi) to by zrozumieli, że ja powinnam choćby dla zdrowia schudnac:( Nawet mój mąż to rozumie i radzi jak ćwiczyć...chociaż on ma zdrowe podejście...dlatego chce poznać jeszcze opinię osób trzecich..

Gość gość
Bez zdjęcia się nie oceni realnie. Można mało ważyć a mieć sporo tłuszczu. a można ważyć więcej a być szczupłym bo mięśnie ważą więcej ale mają mniejszą objętość niż tłuszcz.

Gość kittilianka
No też myślę, że dużo...

Gość gość
wg mnie musisz być bardzo szczupła. Ja przy 165cm ważę 56 kg i uważam, że to waga idealna. Przy wadze 51 kg wyglądałabym pewnie jak niedożywiona. Pokaż zdjęcie sylwetki :P

Gość kittilianka
ja mam ładne proporcje , płaski brzuch, ładny biust, tylko celulit i duża pupa mnie wkurza, a właściwie nie duża tylko wystajaca...

Gość kittilianka
Nie będę tutaj zamieszczala zdjęć...nie zwariowalam jeszcze do reszty..

Gość gość
To zacznij ćwiczyc i modelować ciało -myślisz że zrzucając kg pozbędziesz się celulitu i stracisz tam gdzie chcesz cm a nie tam gdzie nie trzeba -np. w biuście?

Gość kittilianka
Ja nie szukam rad, tylko opinii:)

Gość gość
Nie, ty szukasz potiwerdzenia swojego zdania że jesteś gruba i powinnaś schudnąć. Tak więc, zgadzam się powinnaś zrzucić jeszcze parę kg. :O

Gość gość
Moim zdaniem jestes normalna. Masz co prawda kraglejsze biodra (tak jak ja zreszta) ale jestes szczupla.

Gość kittilianka
Ech...nieco to chodzi, chodzi o to, że jak Ci jedni mówią, że jesteś za chuda, a inni, że za gruba, ale są to osoby które znają Cię i nie są obiektywne, to szukasz obiektywnej opinii na podstawie podstawowych danych u osób obcych..jak narazie, to czuje się właśnie jak takie nijakie coś, tak źle i tak nie dobrze. Gdyby nie, życzliwe opinie rodziny i znajomych, to bym myślała,że jest ok, a tu jak w piosence" za gruba dla chudych a dla grubych za chuda".

Gość kittilianka
Dzięki!;) Dawajcie...czekam najdalsze opinie !

Gość kittilianka
Dzięki!;) Dawajcie...czekam na dalsze opinie !

Gość gość
No to jeśli ma być obiektywnie to trzeba widzieć sylwetkę jaką się ocenia bo tak to może być różnie.

Gość kittilianka
Obiektywnie, na podstawie danych jakie podałam..

Gość gość
a więc odstająca pupa jest mega. Chciałabyś być z tyłu płaska jak deska? Tyłek musi być odstający i koniec kropka. Jesteś w końcu kobietom! Natomiast na cellulit najlepszy jest basen. A jeśli nie masz problemu z pieniędzmi, to zacznij chodzić na body space. U mnie cellulit zredukował się do 0 po takich ćwiczeniach. Chodziłam co drugi dzień.

Gość gość
Moim zdaniem wynajdujesz sobie problemy bo jesteś normalna i tyle. Ani chuda ani gruba a normalna.

Gość kittilianka
Mhm ...normalna :)

Gość gośćka
kolejna idiotka,która niby nie akceptuje siebie ale tak na prawdę oczekuje pochwał oraz ochów i achów na swój temat.... Jak mnie takie puste lale wkur...ją! Najlepiej zacznij się szybko odchudzać, tak żeby dojść do 39 kg. Wtedy będziesz wyglądać po prostu fantastycznie...

Gość gość
normalna jesteś i na pewno nie za chuda. jak chcesz być idealna, to zrzuć te 3 cm z bioder, bo się zamieniasz w gruchę powoli. sama jestem 10 cm wyższa i mam wymiary 86/60/90, więc podobnie i jak przekraczam w biodrach 90, to się zaczyna robić wielka doopa nieproporcjonalna do drobnego biustu. pilnuj się lepiej zamiast ekscytować, że jesteś za chuda, bo przy takim niskim wzroście i pełnych biodrach łatwo jest o za duże doopsko

Gość gość
a co do zdjęcia, to chodzi o to, zebys wrzuciła takie od głowy w dół, w majtkach i staniku, przecież nikt Cie nierozpozna ja np. mam 163cm i 47-48kg i wyglądam podobno jak niedozywiona :) choć czuje się swietnie przy tej wadze i jem jak guziec :) ale biodra to masz chyba duże, az trudno mi to sobie wyobrazic

Gość gość
ja mam 165 cm i ważę 56 kg (w gorszych momentach do 58 dochodzę). I jestem szczupła! Nie zamierzam się odchudzać bo wyglądam świetnie! W anoreksję popadniecie niedługo.

Gość kittilianka
Ale wy sobie zdajecie sprawę, że biodra się mierzy tam gdzie najszersze miejsce na pupie? Bo tam gdzie kości biodrowe (nad pupa ) to ja mam 81cm...więc chyba nie trudno sobie jednak wyobrazić? :) dzięki za wszystkie dotychczasowe opinie , prócz tych obraźliwych i czekam na więcej.