Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittilianka

Waga 51 wzrost 165 wiek 22 co o tym myslicie?

Polecane posty

Blagam cie dziewczyno! 93 w biodrach i mowisz ze masz duza pupe? mi zeszlo wlasnie do 93cm w biodrach i czuje sie jak chuda szkapa

Gość kittilianka
Lady Love, a ile masz wzrostu?

Gość gość
"ja mam ładne proporcje , płaski brzuch, ładny biust, tylko celulit i duża pupa mnie wkurza, a właściwie nie duża tylko wystajaca..." No więc na to nie pomoże odchudzanie się, tylko trochę ćwiczeń. Wiem po sobie, bo ważę 56 przy 165 cm i u mnie problemem jest lekki brzuszek oraz cellulit. Też przydałoby mi się trochę ćwiczeń, ale nie mam do tego silnej woli ;) Poza tym jestem szczupła, ty na pewno też. Kobiety nie mogą być zbyt chude, muszą mieć trochę krągłości, bo to jest seksowne.

Gość kittilianka
Napisz mi swoje wymiary, bo w sumie wzrostem się jakoś bardzo nie różnimy...dużo ważysz?;)

Gość gość
Autorka juz napisała że nie chce rad ale opinii. :P

Gość kittilianka
Czyli wychodzi na to, że ze mną wszystko ok. :) No to na sukienki mogę nosić swobodnie, a jak mi znowu ktoś dogada, mama lub tata, to powiem, że jak chcą mieć córkę slonice to nie w moim przypadku:) Dzięki!

Gość kittilianka
Przecież koleżanka zawarła w poście opinię..:P

Gość gość
pisałam tu o 11.08 zmierzyłam z ciekawości ile mam w biodrach, wyszlo 82cm, mierzyłam na pupie, w innych miejscach wychodzilo już tylko mniej

Gość kittilianka
Lady Love , odpowiesz?

56kg, 88-67-93 dodam ze miesiac temu w cyckach mialam jeszcze 94, w talii 71 a w pupie 95 i wygladalam tak jak na zdjeciu, czyli normalnie Teraz zeszczuplalam w kazdym miejscu w ciele i caly czas slysze ze jestem za chuda

Gość kittilianka
Jak masz w pupie w najszerszym miejscu mniej niż 82, to moim zdaniem musisz być szczuplutka :) Mam koleżankę z płaska pupa, ale tak strasznie płaska, i znajomi się z niej śmieją, że wogóle nie ma pupy...a ja mam w druga stronę..

Gość kittilianka
Lady Love...Ja właśnie uważam, że śliczna jest taka figura...nie wiem czemu i mnie i tobie ludzie tak mówią...ale wiesz co? pieprzyc to!:) :*

ja lubilam swoja stara figure, ta tez mi sie podoba, bo mam wiecej do popisu jezeli o ciuchy chodzi ;) nie planowalam schudnac, samo z siebie wyszlo. Mam taka prace ze przez 9 godzin dziennie latam jak glupia od stolika do stolika, bo mamy caly czas pelny bar i w sumie jak weszlam na wage to mnie z nog cielo :D teraz mam problem ze starymi ciuchami bo mi najzwyczajniej w swiecie wisza :D no i jak juz zaczynam zrzucac wage to chce zaprzestac na 54 kg

Gość gość
no ja właśnie pupcie mam jak brzoskwinka, nie jest plaska kiedyś w ckm-ie, na całej jednej stronie były zdjęcia pup, tak je przejrzałam i stwierdzialm, ze tylko jedna jest ładna, bo podobna do mojej, zapytałam mojego chłopaka, która jemu najbardziej się podoba, to wskazał tę samą i powiedział: -O! ta jest sliczna- taka sama jak Twoja :D

Gość gość
jak na kościach biodrowych masz tylko 81, a w doopie aż 93[do tego jesteś niska], to masz po prostu wielką nieproporcjonalną doopę, a nie żadną brzoskwinkę nie słuchaj starych, bo wszyscy rodzice użalają się nad chudością swoich "kruszynek", nawet jak tej kruszynie portki w szwach puszczają jak kucnie..

Spojrzcie uwaznie na ten obrazek x http://3.bp.blogspot.com/-2UfoiaxH_DY/UO7eF1SZT2I/AAAAAAAAKK8/mPyJhCEnRX8/s1600/215027_417955528278163_1040300741_n.jpg x x i zanotujcie, ze dziewczyna wazaca 46kg przy 165cm wzrostu nie wyglada dobrze ani tym bardziej seksownie. Przy takiej wadze jest sama skora, mniejsza jedrnosc jej a tluszczu bardzo niewiele np. w piersiach. Zeby dziewczyna miala fajny, odstajacy, zgrabny tylek i okragle biodra jak i plaski, wysportowany brzuch a w komplecie cale cialo jedrne potrzebuje masy miesniowej. Tak wiec dziewczyna, ktora wazy 60kg i cwiczy wyglada kobieco, szczuplo i zgrabnie a ta, ktora wazy 46kg wyglada przy niej jak dziecko. Ja mam ok. 100cm w tylku i wyglada to bardzo dobrze. Jest dosc duzy i odstajacy i nie zamienilabym go na mniejszy, w ogole calej mojej figury bym nie zamienila na zadna inna, bo jest bardzo dobrze. Grunt to byc z siebie zadowolonym dziewczyny :)

Gość gość
Normalnie.

Gość gość
Ta na zdjęciu co wazy 62 jest najwyższa i najzgrabniejsza ta co wazy 56 jest najniższa a ta w środku to juz wogóle tali nie ma

Jak dla mnie to waga idealna, jestem twojego wzrostu i w twojej wadze czułam się świetnie, teraz ważę 53 kg i planuję schudnąć. :p

Gość kittilianka
Ja mam podobne proporcje ud, talii i bioder , do tej trzeciej na obrazku.może troszkę szczuplejsze mam uda, ale nieznacznie. P.S wcale nie uważam się za niska, lubie swój wzrost, jest moim zdaniem w sam raz.