Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 555lola

Bóle brzucha po stosunku

Polecane posty

Gość 555lola

Dzień po okresie kochałam się ze swoim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą. Wszystko było ok, tylko jak kochaliśmy się od tyłu to czułam ból. Od tamtego momentu, czyli tydzień odczuwam ból podbrzusza, takie kłucia w różnych miejscach. Do tego mam wzdęcia i dziwne uczucie w jelitach, nieregularne wypróżnienia i częste gazy. Nigdy nie miałam czegoś takiego. Denerwuję się, bo jak czytam to wszędzie mowa o ciąży, a ja się jej panicznie boję. Do lekarza jeszcze nie idę z nadzieją na to, że mi minie. Od 2 tygdoni też trochę trenuję, ale nie wiem czy to może być powód.

powinnas iśc do lekarza bo to może byc cos poważnego jak i nic takiego . Mam dokładnie to samo i to od endometriozy . Laekarz ci posatwi diagnoze bo to moze byc i infekcja ale i nowotwór . Oczywiście pewnie nie ale trzeba sprawdzic . Takie objawy daje tez końcówka okresu .

Gość gość
A nadżerki nie masz?

Gość 555lola
Nadżerki raczej nie mam. Takich objawów nie miałam wczesniej na koncu okresu. Ciagle stresuje sie ze moge byc w ciazy, bo jak czytam to wszedzie tylko "ciaza".

Gość Smerfetka93
Witaj, mam dokładnie to samo, byłam u ginekologa i te objawy które masz i ja mam to zapalenie jajnika lewego albo prawego, ginekolog przepisał mi leki na te zapalenie kosztują grosze, jest to tygodniowa kuracja, bo tabletki trzeba wykupować na recepte i jest ich 7, ale bólu nie widać odkąd biore te tabletki.

Gość 555lola
Tyle ze nie mam goraczki ani innych objawow.

Gość Smerfetka93
ja tez nie mam gorączki ani nic, mam po stosunku kłucia w podbrzuszu, tak jak ty to opisałaś, takie promieniujące, poszłam w końcu do ginekologa i ona mnie dokładnie zbadała i powiedziała że mam zapalenie lewego jajnika, dostałam tabletki i od tamtej pory jak je biore nic mnie nie boli

Gość 555lola
Poczekam jeszcze do jutra i sie umowie na wizyte.

Gość gość
ale to jest nic innego jak za duży członek :D poważnie... od tyłu za duzo ci wchodził i cały czas obijał ci macice teraz cie boli

Gość gość
ciaza? :D hahahaha

Gość 555lola
Ale zeby caly tydzien bolalo?

Ciąża na pewno nie. Nie wmawiaj sobie bzdur. Zrób usg jajników. U mnie okazało się to torbielem na jajniku prawym. Nic groźnego bo 90% kobiet ma to co miesiąc po okresie. Sam się wchłonie a jak nie to kuracja i już :)

Gość gość
Jak się boisz ciąży zrób test, będziesz spokojniejsza. Ale do lekarza idź bo to raczej jakiś stan zapalny

Gość 555lola
Jutro sie umowie, bo chyba zwariuje. Odpuszczam tez treningi na jakis czas.

Gość gość
zle sie odzywiasz i co nieco zalega ci wielitach.... tez tak mialam

Gość 555lola
Tez myslalam o jelitach, wyprozniam sie systematycznie, tylko teraz nawet 2 razy dziennie