Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrowiczka 1991

Czy któraś z Pań ma rozmiar 36 i szuka sukienki na wesele?

Polecane posty

Gość gość
Jakaś taka dziwna ta sukienka.Albo na Tobie tak brzydko leży :D

Gość gość
wstrętna ta sukienka wieś tanczy i śpiewa... :-0

Gość Allegrowiczka 1991
Rozumiem, że komuś się może nie podobać. Sukienka jest prezentowana na mojej koleżance, która nosi rozmiar 34 więc być może nie leży tak jak powinna. Ja mam obecnie rozmiar 38 i na mnie jest już za mała.

Gość gość
Brzydki kolor.

Gość Allegrowiczka 1991
Zapraszam również na moją drugą aukcję z koszulką Tommy Hilfiger.

Gość rudddda fajna
a mnie się nawet nawet podoba ale nie moj rozmiar. Z ciekawosci - ile kosztuje nowa?

Gość Allegrowiczka 1991
Ruda fajnie że chociaż komuś się podoba :) Kupowałam ją rok temu za 249 zł, przecenioną z 299 zł z myślą o weselu kuzyna, które miało się odbyć za dwa miesiące. W międzyczasie okazało się że jestem w ciąży i na wesele sukienka zrobiła się już za mała. No i chciałabym odzyskać chociaż część pieniążków, bo od kiedy urodziło się nam dziecko niestety już nie jest tak fajnie finansowo.

Gość rudddda fajna
No tak z ta kasa to zawsze nieciekawie. Ja nie mam dzieci i nie chce na razie :) Ale mimo wszystko gratuluje bobasa :)

Gość gość
ja mam fajne buciki botki na obcasie ryłko raz założone, rozm 40 wymienię za jakas fajną bluzke lub tunike inne propozycje mile widziane :)

Gość gość
nie gniewaj się ale straszna tandeta, ta wstrętna satyna, błyskotki, w ogóle fatalnie leży, nie wierzę, że kosztowała 250 zł, wygląda, jak z bazarku. Nikt ci tego nie kupi niestety. Dlaczego kobiety wciąż nie potrafią się dobrze ubrać? Czemu jeszcze królują tak tandetne kiecki?

Gość gość
obrzydliwa ta sukienka

Gość gość
pewnie, ze nie kosztowala 250 zł, kolezanka ma taką samą tylko w innym kolorze i dała za nią chyba 120 albo 150 zł, już nie pamiętam. nie dałabym tyle za taką wieśniacką sukienkę. tragedia :o

Gość Allegrowiczka 1991
Być może to ja przepłaciłam, ok, nie mam zamiaru się z nikim kłócić. Na Allegro nie wystawiłam jej przecież po cenie zakupu. Taka mi się podobała i taką wybrałam - rozumiem, że każdy ma inny gust, mimo wszystko może i trafi się jakaś dziewczyna której sukienka się spodoba. Zapraszam na drugą aukcję z koszulą http://allegro.pl/tommy-hilfiger-koszula-nowa-i3334384098.html

Gość gość
masz fatalny gust, nie sadze ze ktos to kupi.

Gość gość
I uzywana koszula za ta cene,chyba chora jestes jak ci ktos za te cene te ciuchy kupi.

Gość miśka mmmo
Hahaha Tommy kosztuje ponad stówe grubo za takie koszule! Ale jak taki PLEBS ma sie na czyms znac hahha. Idzcie sobie do sklepu to zobaczycie ile co kosztuje! Tutaj kazdy by za DARMO chcial, autorko radze ci tutaj nie warto z nkim dyskutowac!

Gość gość
250 zl za taką halkę, taką koszulkę do spania. ja bym sie w tym wstydzila wyjsc do ludzi. za 250 zl to mozna kupic 2-3 porządne ladne sukienki na wesele, a nie takie halki... ta sukienka jest okropna, i ten material, po prostu tandeta :D cud jak ktos to kupic za 30 zl.

Gość gość
brzydka ta sukienka sorry ...

Gość Cheeseburger bez sera
to nie jest forum do aukcji internetowych...

Brzydka ta sukienka, krój też staroświecki.Materiał podobny do atłasu,kolor typowo wichurkowaty! Dobra na dożynki,ale nie na wesele w lokalu:D