Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, jestem taka pusta.. :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem tak pusta, że mam ochotę zrobić sobie krzywdę.. :( Już nie mogę ze sobą wytrzymać :o Tak mi wstyd za siebie, że nie mogę:( Ile razy można popełniać te same błędy? Bo ja już przekroczyłam wszystkie granicę.

Gość gość
czesc pustaku

Gość prawictwo pospolite125
puste laki tez sa potrzebne..

Spokojnie- jesli sadzisz ze przekroczylas wszystkie granice to jestes w bledzie-znam to z wlasnego doswiadczenia ;)

Gość gość
Może czego nie robię.. Olewam wlasne obowiązki, nie robię tego co powinnam.. Jestem leniwa :o Własciwie olewam wszystko za bardzo.. Mimo,że jestem pusta jak nie wiadomo co to i tak nic szczególnie z tym nie robię.. Tak bardzo mnie obchodzi, że aż mnie to nie obchodzi - wiem, że nie ma to sensu no ale..

no taka jestes- mozesz sie zmobilizowac aby cos zmienic, stac sie bardziej obowiazkowa i odpowiedzialna- ale minie Ci za jakis czas. Niby trzeba nad soba pracowac, ale jak sie jest posiadaczem kilku "cudownych " cech to zadna sila tego nie zmieni. Ja juz przestalam walczyc z nimi. Olalam to..... :P

Gość gość
Najgorsze jest to uczucie, że wszyscy mnie nienawidzą :o wtedy to mam ochote sie zabić.. Chciałabym pokazać, że coś jeszcze ze mnie może być - ale pokazuje zupełnie coś innego.. :O boże. :/

Gość gość
Nie no mam co robić, ale tego nie robię - bo najpierw tak jakby muszę mieć pewnośc, że nikt nic do mnie nie ma, że jestem okej wobec wszystkich.. a jak wszystko spieprze, olewam, rozczarowuje to wtedy się zapadam w takie własnie coś, ze wszyscy mnie nienawidzą, wszystko spieprzyłam więc po co mam cokolwiek robić.. a jak czuje się ze soba za dobrze to wtedy tez jest masakra, bo muszę sobie samej jakoś spieprzyć humor bo czuję się "za dobrze"..

a mam pytanie - jak u Ciebie z porzadkiem i ladem np. w pokoju, w torebce, w mieszkaniu? Czy przypadkiem nie jest tak ze masz z reguly "bajzel" a potem nagle bierzesz sie za gruntowne porzadki po to tylko aby za jakis czas znowu zrobic sobie bajzel? Pytam z ciekawosci

Gość gość
No tak mam.. Mam bajzel, a potem zbieram sie i wszystko aż lśni.. ale potem znowu i tak to sie powtarza.

Gość gość
Skąd wiesz? Piła.. "mamusia"..