Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne ze brnąć

Pytanie do Panow: Czy głupsze dziewczyny na ogół lepiej się rznął ?

Polecane posty

Gość jasne ze brnąć

Nie prowadziłem nigdy notatek, szkoda troche Mam nieodparte wrazenie ze głupsze na ogół lepiej sie rznął niz te mądrzejsze Jezeli jest tak, to byłaby to zaleznosc bardziej statystyczna niz funkcyjna oczywiscie tzn tylko tyle, ze szansa trafienia dobrej partnerki do sexu wśród dziewczyn glupich jest wieksza, niz wsród dziewczyn mądrych Czy ktorys z panow ma jakies wlasne obserwacje w tym temacie ? Ktos moze potwierdzic lub zaprzeczyc ? Tylko powazne komentarze, bo temat b. powazny

tu nie trzeba filozofowac wystarczy napisac tak, lepiej nie, gorzej nie wiem, nie zauwazylem ankiete do CKM u robie Bedzie zdjecie glupiej, mądrej, wyniki ankiety i pod spodem moje wielkie zdjecie z mailem pod spodem

🖐️ rozumiem, że wszystkie te obietnice porządnego rżnięcia były spowodowane chęcią przeprowadzenia powyższych badań 😭 ciekawi mnie tylko do której kategorii zostałam potencjalnie zaliczona? 😴

Gość Eliza z Pomorza
Ja się rżnę profesjonalnie :classic_cool: a moje IQ wynosi 37

eliza dziekuje za szczerą odpowiedz niewykluczone, ze dokonalas pewnego przelomu w toku mojego rozumowania zauwazylem mianowicie, ze byc moze glupsze sie lepiej rzną, bo prawdopodobnie są bardziej odwazne Ich IQ jest zbyt male by pozwolic sobie na leki i zachamowania, wiec rzną sie bardziej profesjonalnie, czytaj lepiej jeszcze raz dziekuje elizo bron boze nie nie odwiedzaj zadnych uniwersytetow trzeciego wieku

Gość CoZaDebil
sądzę, że miałeś do czynienia z samymi tępymi d****i, bo gdyby one były mądre to nie sądze, żeby ci nie dały bez związku między wami. No chyba, że chodzi ci o byłe d**y xd

Gość gość
się mądry znalazł dziewczyny się rżną a rżnął to czas przeszły a na z muszony mogę tylko rzec, hahaha:-D

nn dzisiaj postanowilem nowe detki i opony kupic w czwartek wieczorem bede u ciebie zabiore testy mam wyruszyc na: N, E, S, czy W najgorzej jest, zaraz na początku w odwrotnym kierunku pojechac rowerem

Gość Gynekolog
Brzydsze muszą być mądrzejsze - muszą czymś nadrabiać, Ładniejsze IQ nadrabiać nie muszą, aby znaleźć partnera (z rżnięciem różnie) Brzydsze - leniwe do nauki muszą dobrze się rżnąć, Ładniejsze skore do nauki, nie muszą dobrze się rżnąć, bo nadrabiają IQ, Więc wniosek z tego taki: - głupia brzydka MUSI dobrze się rżnąć ! ole :p

nn dam sie kierowac mojemu nieomylnemu samczemu instynktowi na rozwidleniach c***a uzyje, mojej nieomylnej rozdzki po drodze zawsze znajdzie sie masa lasek, co z przyjemnoscią wskaze mi wlasciwą droge mysle ze kiedys cie odnajde, moze nawet w czwartek wieczorem

gynekolog cos w tym jest jezeli rozklad ladnych wsrod glupich i mądrych jest podobny to mozna to pewnie uogolnic ze glupie jednak lepiej sie rznął (rzną)

kotku uważaj, na leśne ssaki. szykuję się na naszą kolejną seks turystykę ;) xxx a w sobotę Twoja różdżka niech prowadzi Cię na narodowy :P

ss slonko, alez oczywiscie masz racje z tymi wyjątkami ja mowie o roznicy statystycznej rzedu kilku procent nie sądze aby w normalnych warunkach byla zauwazalna

(nie)normalna jaka czerwona kokarda, my na uczuciowym jesteśmy czy na ero? nie założę majtek. po tym mnie poznasz. x to juz sie ucz na rekach chodzic rzeczywiscie czytajc jak jasno wskazujesz mi droge musisz byc boginią sexu

to juz sie ucz na rekach chodzic rzeczywiscie czytajc jak jasno wskazujesz mi droge musisz byc boginią sexu xxx na rękach? a nie prościej będzie jak przelecisz po wszystkich sektorach i wsadzisz dłoń pod kiecki? koncert będzie raczej długi, zdążysz przelecieć wszystkie laski! zrobisz jak uważasz, ale wg mnie moja metoda jest bardziej interesująca niż kokarda :P

Gość Gynekolog
słodka słowianko - mądrzejszych (ale nie mądrych!) możliwe, że i owszem. To przeczy odwiecznym prawom natury. Kiedyś babie zakładało się chomąto na głowę i heja orać pole. Kobieta jest stworzoną utrzymanką, gospodynią ogniska domowego, dawczynią przyjemności i TYLE ! A te wszystkie oczytane, feministki tfu... to nie kobiety.

Gość gość
wedlug mnie Twoje spostrzeżenia nie sa prawdziwe. Znam wiele kobiet pięknych, mądrych i tez się dobrze rżna.

Gość Gynekolog
Tak, masz rację. To dorabiające studentki. :p :p :p

Fakt- pytanie skierowane jest do panow...ale zakladasz ze wierna madra zona nie moze sie dobrze rznac? I nie rznela sie dobrze bo byla madra kiedy byla jeszcze panna? Taka zona dopiero dobrze rznac sie musi, zeby maz bedac daleko marzyl tylko o niej...

Gość Gynekolog
"Taka zona dopiero dobrze rznac sie musi, zeby maz bedac daleko marzyl tylko o niej..." - Taka kobieta to chyba marzenie każdego faceta i jest ich niewiele. Granica błędu statystycznego. Po latach spędzonych razem małżeństwa dopada marazm - kobiecie się nie chce, facet szuka czegoś "świeżego".