Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne ze brnąć

Pytanie do Panow: Czy głupsze dziewczyny na ogół lepiej się rznął ?

Polecane posty

No cuks wiele tych kategorii dobrze sie rznie kobieta swiadoma -swiadoma jego potrzeb swiadoma tego co on lubi swiadoma swojego seksapilu swiadoma tego ze trzeba postawic zarowno na jakosc jak i na ilosc...zatem jednak madra

nie wiele to dalo jak zwykle, ale podsumuje 1. Z wypowiedzi jednoznacznie wynika, ze dobrych partnerek do rzniecia nalezy szukac wsrod dziewczyn glupich raczej niz mądrych 2. NN poraz kolejny udalo sie uciec nieuchronnemu przeznaczeniu (wysiadl prąd na kafe z powodu niezaplaconych rachunkow) 3. Okazalo sie się rowniez, co mnie najbardziej cieszy, ze oprocz znanej mi mojej cechy w********ania partnerek do gwiazd podczas stosunku, posiadam rowniez dar dowolnego przenoszenia ich w czasie w trakcie rzniecia, co pozwala mi na dowolne manipulowanie wiekiem mojej grupy docelowej, podczas samotnego walenia gruchy przed plazmą dziekuje wszystkim ktorzy zechcieli wyrazic swoją opinie w tym temacie

Ja lubię związek intymny z kobietą oparty na bliskiej relacji to zbliżenie z nią .Więź erotyczna w parze z emocjonalną.

🖐️ jzb :D :D :D mam wrażenie że podstawą wniosku zawartego w pkt 3 jest mój przypadek. ubolewam jzb ale nie jestem Twoją grupą docelową 😭 aby osiągnąć Twój ideał musiałbyś mi odciąć cycki, d**ę, nogi na wysokości kolan. uzyskany w ten sposób kadłub następnie trzeba by ufarbować na blond. wg mnie gra nie warta zachodu nawet dla paru godzin Twojej przyjemności 😴 w niedziele wyślę Ci zdjęcia paula. On bardziej wpasowuje się w Twój gust :classic_cool: prznajmniej w młodości. zagniesz czasoprzestrzeń i ... :P xxx cuks, aż mnie kroci aby Cię przepytać dogłębnie na powyższą okoliczność ;)

nn kwiatuszku nie poddawaj sie, dzien zaczyna sie dopiero p*****le zdjecie paula w niedziele mam potrzebe na nas w sobote wysoko stawiam poprzeczki to prawda ale czynie tez cuda, kazdą laske jestem w stanie uniesc nad ich poziom glowa do gory, bedzie dobrze, nie upadaj na duchu jezeli chcesz trojkąta z cuksem to zaprosze go do siebie i bedzie na dwa baty wlączymy skypa bedziesz miala wysoce emocjonalny z nim kontakt audiowizyjny ja natomiast bede g***townie czynil za naszą trojke geby nie otworze, zeby nie psuc tego co jest miedzy wami zawsze bylem czlowiekiem kompromisu