Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego czasem brzydcy faceci mają o sobie wyższe mniemanie niż przystojni?

Polecane posty

Gość gość

Zauwazyłam ,ze czesto tak jest ,że brzydki facet ma spore wymagania co do wygladu kobiet i szuka wrecz modelki w wyglądu ,a przystojni czasem mają partnerki całkiem przecietne... jak to logicznie wytłumaczyć?

Gość gość
ja też to zauważyłam. Może chcą podnieść swoją samoocenę pokazując się z "super laską"?

Gość gość
albo chca podniesc samoocene albo są bezkrytyczni, to samo zreszta widze po kobietach, mam kilka kolezanek i tak - najładniejsza w ogole nie mowi o urodzie, nie chwali sie swoim powodzeniem, dwie pozostale dość przecietne zwykle sie uzalaja,ze sa grube ale nic nie robią żeby schudnąć, a też wybrzydzają na facetów, a czwarta to jest pasztet nie z tej ziemi! gruba i ohydna z twarzy, za to ciągle opowiada jaka jest piekna, że ma kocie oczy, że wiekszosc nie ma u niej szans, a do tej pory wszyscy faceci ja olewali, jak pokazałam jej foty mojego znajomego ktory jest modelem i wiem,że w jej typie bo lubi takich brunetów to powiedziała ' może być' a inna by pwoiedziala 'super ciacho' :D :D po prostu pasztety widza siebie jako cuda :D ich brzydota zepsula im sposob widzenia swiata