Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaga11

podobnie

Polecane posty

Gość gaga11

witam, jestem tu nowa. mam podobny problem, Od 3 lat jesteśmy malzenstwem.tylko bez dzieci- i tu jest chyba ten problem najwiekszy. Kłótnie, alkohol, koledzy męża- na topie dziennym, piwka. Rozmowy nie maja sensu, bo koncza się awanturami. Mąz mnie wyzywa, obraża, ubliża itp. .Nie daje już rady z nim. Ja siedze cicho, nie odzywam się, nie komentuje.

Gość gaga11
Dodam jeszcze, ze pracujemy oboje, Dom mamy wspólny. na kase nie narzekamy, ale brak dzieci- to jest duzy problem. Staramy się i nic. wg mnie tu tkli problem męża, ze nie mogę mu na razie dac dziecka,Ale czy ma powód do obrazania mnie, ?wyzywania i ten alkohol, Nie było tak, a znamy się już z 10 lat

Gość gaga11
a sex to już rutyna dla nas. ze względu na ciąze, bardzo chcemy, robimy to już " na odwal" byle by odbębnić, zero przyjemności. POMOCY, czy to ma sens wsyztsko? Ile mam jeszcze wytrzymywać to poniżanie, wyzywiska i ubliżanie?

Gość noc___listopadowa
dzieci mozna adoptowac jak sie chce... wiec problem chyba nie lezy akurat tam gdzie go szukasz

Gość gość
Twoj face to typowy .... zero !

Gość gaga11
ok można adoptować, ale czy ktoś mi da gwarancje ze mnie nie będzie wyzywac, ze one sa adoptowane? byle jakiś problem, zawsze wypomni

Gość gaga11
wiem ze mój maz to zero, ale co ja mam zrobić z nim, zostawić, to takie łatwe nie jest,

Gość ococichodzi
uciekaj i zmien tozsamosc ! Popki nie za pozno.... :-D

Gość gaga11
łatwo powiedzieć, wspólny dom, praca na miejscu, a gdzie ma uciekać, do rodziców, którzy mieszkają 80 km ode mnie? wynająć cos? Dodam ze moi rodzice nie wiedza, ze mama katorgę w domu, uchodzimy w rodzinie za wzorowe malzenstwo, tak mój maz potafi grac.