Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna93

Wart czy nie?

Polecane posty

Gość anna93

Mam problem.Jestem z chłopakiem 3 lata wszystko się układało aż do ostatniej soboty.Wróciliśmy z imprezy i on bez powodu zaczął się czepiać o bzdety kazałam mu pójść spać a ten wybuch jak nigdy zaczął mnie wyzywać od najgorszych jak próbowałam go uspokoić to opluł mnie kazałam mu się wynosić (razem mieszkamy) Igor oczywiście nie chciał wychodzić jak mu powiedziałam że to koniec żeby się wyprowadził bo nie chce być z kimś kto mnie tak traktuje to ten wziął garnek w którym była woda wylał na mnie i wyszedł.Kocham go ale po tym ranku nie wiem czy dać mu szanse boje się że następnym razem rzuci się na mnie i m coś zrobi.Igor już mnie przepraszał ale nie wiem czy mu wybaczyć.Co byście na moim miejscu zrobiły?

Gość ococichodzi
katastrofa....to nie moze byc?

Gość gość
fajnego sobie faceta wybrałaś nie ma co!

Gość anna93
Igor się tak nigdy nie zachowywał nigdy wobec mnie zawsze dało się z nm rozwiązać problem.Jestem w dołku nie wiem co mam zrobić skoro raz tak się zachował to skąd mam mieć pewność że tego nie zrobi ponownie.Serce mówi wybacz mu a rozum mi mów że nie

Gość ococichodzi
on to zrobi.... :-)

Gość Nanek
A może po prostu ty coś na tej imprezie zrobiłaś nie tak??? nie dałaś mu żadnych powodów do takiego zachowania???

Gość nieszczesliwa1999999999
miałam tak samo w narzeczeństwie, jeden raz wybryk. wybaczyłam,z apomniałam, teraz jestem nieszczesliwa zona,bo po slubie jest non stop tak. Uciekaj od niego, nie rób błędu tego co ja. wiecznie stres, wiecznie awnatury o byle, co nawet o obiad. ja stronie od wspólnych imprez, boje się tam z nim chodzic, bo po alkoh szaleje, ataki nie był w narzeczeństwie, raz tylko była taka historia na 6 lat,a po slubie co sobota, a mamy po 30 lat :((((

Gość ococichodzi
jak Twoja chalupa wywal go a ja sie wprowadze...

Gość anna93
żal m tych 3 lat ale czy warto dalej tkwić w tym związku jak mnie partner który niby mnie kocha tak mnie traktował.Jestem załamana nie dawno zaczeliśmy mieszkać ze sobą a tu taka sytuacja

Gość ococichodzi
zupelnie serio....lepiej z nim skoncz poznasz lepszego na pewno....szkoda zycia :-D friend

Gość Nanek
No i widzisz dziewczyno, wyszło szydło z worka jaki facet jest naprawdę:(

Gość nieszczesliwa 199999999
podczas wpsolnego mieszkania wszystko wychodzi w praniu, wiem to po sobie, tez taka byłam, bo szkoda, bo co rodzina powie itp. i teraz mam. wiem ze to trudny krok, ale sytuacja się będzie powtarzac

Gość anna93
nawet jeżeli coś zrobiłam źle to powinien ze mną pogadać tak jak zawsze nigdy się nie spodziewałam że po 3 latach usłyszę że jestem szmata,nikim itd i że opluje mnie osoba która tyle dla mnie znaczy.najgorsze że pracuje u jego rodziców i muszę wymyślać milion wymówek żeby do nich nie iść żeby go nie spotkać

Gość anna93
wynajmuje mieszkanie bo musiałam się szybko wyprowadzić z domu odkąd jestem z Igorem myślałam że to ten jedyny a tu.najgorsze że po tym jak z nim gadałam przez telefon to miałam wrażenie że go to bawi niż że mu przykro

Gość gość
te wasze ciągłe gadanie oni byli porządni tylko nagle się zmienił w damskiego boksera i alkoholika :P Porządnego faceta omijacie a buraków wybieracie

Gość gość
zostaw go, szkoda zycia na chamow, kazdy taki sam chooj, porzadnych faceto nie ma, to ich klamstwa ktore nam wciskaja, lepiej zyc samej

Gość gość
wiekszosc kobiet jest skazana na "bokserow" ale one czesto nieswiadomie do tego daza..... paradoks :-D

Gość anna93
i tak chyba zrobię popłacze i może zapomne o nim może zrobie najgorszy bład w życiu ale będę spokojna że już tak się nigdy taka sytuacja nie zdarzy

Gość nieszczesliwa 199999999
tez bym chciała tak postapic odważnie jak TY. gratulacje, zaraz koncze prace, i az mi się do odmu nie chce wracac, bo zas atmosfera do d**y, wyzywiska i pretensje ze niedobry obiad itp.

Gość gość
gość zostaw go, szkoda zycia na chamow, kazdy taki sam chooj, porzadnych faceto nie ma, to ich klamstwa ktore nam wciskaja, lepiej zyc samej ggg To, że Wy takich wybieracie nie znaczy, że innych nie ma. Wam się po prostu w d****h poprzewracało i nie chcecie porządnego faceta

Gość gość
Wywal chama na zbity ryj. Miej szacunek do siebie. Poboli i przestanie. No chyba, że zachowałaś się na imprezie wobec niego nie fair... i stąd ta "buracka" reakcja. Przyznaj się..