Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odezwać sie po 8 latach do byłej ?

Polecane posty

Gość gość

Znalazłem przypadkowo jej tel w zapiskach na dysku. Sprawdziłem na google i jest aktualny, bo dawała ogłoszenie niedawno. Nie zalezy mi na niej, ale jestem ciekawy jak by zareagowała :) Wtedy mnie bardzo kochała i żałowała,że musimy się rozstać. Jakby miała teraz kogoś to by mnie rajcowało, że jej mieszam :)

Gość takiczikoo
ja tam bym namieszal

Gość gość
Gorzej jak ją by rajcowało,żeby cie posłać do diabła. Wtedy byś już inną melodię śpiewał:P

Gość gość
Odezwij się, czemu nie? Tylko jest duża szansa, że to sobie zrobisz największą niespodziankę....

Gość jatezbymnamieszal
i to na maksa jak z kims jest to bądź mily zakochaj ją w sobie z powrotem nawiń makaron na uszy a później jak Ci nie zależy kopnij w doope - ja bym tak zrobił

Gość ratownik? pozycz tysiac...
odezwij sie osiem lat to sporo czasu, akurat tyle ile potrzeba zeby zmadrzec :classic_cool:

Gość gość
Zastanawiam się tylko co napisać. Może wysłać jej mms gołego tyłka?

Gość szczelanie do burauff
a kto kogo kopnal w d*pe?

Gość gość
jak nie napiszesz to nie zamoczysz, jak cie kochała dobry bajer i ci sama do lozka wskoczy a potem pa szmato na kolejnych 8 lat blahahaha

Gość gość
To było tak, że ją zlewałem i nie odzywałem się z ponad miesiąc. Ona powiedziała, że nie daje tak rady i powiedziała, ze albo zrywamy, albo sie angażujemy. No wybrałem to pierwsze. Ale potem po roku jeszcze pisała, że żałuje że tak zrobiła, chciała się spotkać, zapraszała na NK. Pisała, że mnie pokochała i tak dalej. Nie miała mi nic za złe. Czułem, ze jest ciagle zakochana, ale ona mnie tym po prostu denerwowała. Ale teraz takpo latach to sam ciekawy jestem jej reakcji. Kobiety podobno potrafią pamiętać swoje prawdziwe miłości długo :) Zależc mi na niej nie zależy, ale całkiem fajna była ;)

Gość Edyśkowata
Ojj potrafią pamiętać

Gość gość
Napisz coś bliżej Edyśkowata. Co byś Ty zrobiła? A nie wiem tylko czy sms czy zadzwonić.

Gość Cheeseburger bez sera
Jestes zwykłym prostakiem i nadętym bufonem. Mam nadzieje ze za to staniesz na milion klocków lego gołą stopą, wypier*olisz się na ryj i d**a wpadniesz w zywe, pijackie gowno.

Gość onaaaaaaaa27
Mam nadzieję, że dziewczyna tak Ci odpisze, że odechce ci się głupich numerów... Jak Ci nie zależy, to po c**j chcesz mieszać?

Gość gość
Męska szmata z ciebie. Nic ci dziewczyna nie zrobiła, a ty chcesz jej komlikować życie - być może nawet je zniszczyć.I ja się pytam- dlaczego? Rozumiem jeszcze chęć zemsty itp. Ale w tej sytuacji? Masz za niskie poczucie własnej wartości i chcesz je podnieść cudzym kosztem? Żałosny d*pek z ciebie.Mam nadzieję że dziewczyna wyleczyła się z miłości do ciebie i potraktuje cię tak jak na to zasługujesz.

Gość gość
No tak. To byłby dobry sposób właśnie na dowartościowanie siebie :)

Gość gość
Frajer chce leczyc kompleksy. Uwazaj, zeby ktos nie wyleczyl swoich kompleksow na tobie :) nie bedzie milo.

Gość gość
Wiek tu nie gra roli jak sie jest jebnietym ;) jesli zmadrzala to nic ci nie odpisze, nie chce miec kontaktu z kims takim. Haha a jak sie nie uda to co? Stalking i te sprawy?

Gość gość
No z tym stalkingiem to trochę modne jest... fakt... Ale mogę z innego numeru napisać i nikt nie udowodni, że to ja pisałem. Przedstawić się jako ja to kazdy może.

Gość sylvvka
Nie odzywaj się, bo jak ona nie daje znaków to pewnie już zapomniała. A jak ma faceta to bankowo będzie trzymać jego stronę ze względu na dzieci czy coś. O ile ma dzieci i kogoś.

Gość gość
a chyba jednak odezwę się :)

Gość Szalkowski
ja się odezwałem po dwóch

Gość Hmmal
buahaha :D odezwij się, ale tylko po to, by usłyszeć jaka ona jest teraz szczęśliwa a ty nieszczęśliwy że aż nękanie ludzi sprawia ci krótką ulotną frajdę

Gość gość
Jestes dobrze p*****lniety albo to prowokacja. Zostaw dziewczyne ;) wez sie za kogos takiego jak ty, zlego.

Gość gość
Szalkowski - jak to się skończyło ?

Gość Szalkowski
Okazało się że jest w udanym związku z o wiele przystojniejszym gościem ode mnie. Więc sobie pomyśl jak to sie skończyło. Załamałem się...

Gość gość
Ale czym się tu załamywać? Chyba,że jakoś brzydko cię potraktowała. Ale wcześniej cię kochała?

Gość gość
Szalkowski ale z ciebie p*****la. Sznur i mocna galaz gnoju!