Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monkeyhero

Jestem w ciąży ?

Polecane posty

Choruję na zespół policystycznych jajników. Dostałam tabletki Daylette ponieważ miały one wywoływać miesiączkę i pozbawić mnie obrastania w włoski na całym ciele. Ostatnio kochaliśmy sie z moim chłopakiem 3 dni przed miesiączką(brałam ostatnią tabletkę). wiem że dni przed miesiączką są bezpłodne ale wiecie jak to jest w moim przypadku jak mam ją wywoływaną tabletkami? Okej, może powiecie jeszcze że tabletki mają dużą skuteczność ale nie jestem też pewna czy tabletki sie dobrze wchłoneły do organizmu. Nie zwracałam na to uwagi bo nie planowałam współżycia jeszcze więc jak tam miałam np biegunkę po wzięciu tabletki to sie nie przejmowałam bo przecież nic sie nie stanie :D I jeszcze dopowiem że wtedy rano jak wzięłam tą tabletkę miałam akurat biegunkę. Przepraszam ze tak piszę ale sie strasznie boję i jak najszybciej chcę sie dowiedzieć.

Gość gość
test

jedyne rozsadne wyjscie to poczekac na dzien spodziewanej miesiaczki, jesli nie orzyjdzie to zrobic test. jesli wyjdzie pozytywny lekarza jesli negatywny a okresu dalej brak przez 2 tyg tez lekarz.

Gość gość
Jeśli to okres to nie ma ciąży ale czasem plamienia lub krwawienia zdarzają się w ciąży.