Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonaaaaaa1111

chce mieć trójkę dzieci w krótkich odstepach - czy nie zwariuje?

Polecane posty

Gość szalonaaaaaa1111

zawsze chciałam trójkę dzieci, zawsze byłam pracoholiczką itp. ciągle coś robię, planuję. mam już 28 lat, musiałam odłożyć moje marzenia o macierzyństwie gdyż chciałam mieć stabilną sytuację finansową. nadal chciałabym trójkę dzieci najlepiej jedno po drugim... stać mnie na wszelkie pomoce typu opiekunka, prywatne żłóbki, przedszkola, myślicie że nie zwariuje?

Gość mama bliżniaków__1
ludzie maja bliźniaki i dają rade, jeżeli masz kasę i chęci oraz jesteś dobrze zorganizowana to nie widzę przeszkód

Gość szalonaaaaaa1111
hahhaaa możliwe że tak będzie, może jest tu ktoś kto ma dzieci jedno po drugim?

Mam jedno dziecko, dobre warunki, ale nie zamierzam mieć następnego dziecka.Nie sztuka urodzić,ale wychować na przyzwoitego człowieka.Żłobek, czy nianka nie wychowa.Bardzo dużo czasu trzeba poswięcic dziecku, do tego jeszcze mam firmę.Jeżeli czujesz się na siłach to możesz urodzić nawet drużyne piłkarską:D Twoja sprawa i Twój problem.

ja się nie dziwię.moja żona po urodzeniu syna zaraz chciała córkę. Urodziła czworo i daliśmy radę wychować. Teraz juz bym niechciał zajmować się nawet wnukiem. Z wiekiem myślę że ludzie im starsi tym mniej ochoczo podchodzą do wychowywania dzieci.