Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaggg

kiedy dostane...?

Polecane posty

mam pytanie dzis byłam na usg i pytałam kiedy mam owulacje i powiedziano mi ze za 12 dni ...okres miałam 2 czerwca czyli 17 dni temu ...zastanawiam sie kiedy dostane nastepny okres zaraz po owulacji czyzby i czy tak mozna miec ze owulacja 2-3 dni i zaraz okres...dodam ze ostatnio miesiaczka tra mi 3 dni.... czy dostane okres w cyklu 30-32 dni...troche sie pogubiłam bo ostatni okres miałam po 19 dniach a wczesniej 5 dni plamien ...niektorzy mowili ze to zaburzenia niektorzy ze dodatkowe jajeczkowanie...ja sama nie wiem w koncu ..dodam ze bolał mnie wczesniej przed tym plamieniem jajniki...zastanawia mnie ta owulacja skoro mam miec ja za 12 dni a jestem juz dzis 17 dzien po miesiaczce to jestem ciekawa kiedy dostane okres ..teraz czyzby jakis cykl 32 dni ...miał tak ktos ze owulacja i zaraz okres....?czy to mozliwe tak gdy okres trwa 3 dni...?

Miesiaczka wystepuje 12-16 dni po owulacji, wiec watpie,ze 2-3 dni po owulacji dostaniesz miesiaczke ...

o kurcze sugerujesz ze bede miała okres nie w cyklu 28 dni tylko 39 dni...?no niezle...czy to mozliwe....w sumie nic mnie juz nie zdziwi bo ostatnio miałam okres co 19 dni i przed tym 5 dni plamienia....ale jednak w ciazy teraz nie jestem...pytałam na usg i ginki...a mam juz 2 razy dziwnie cykl po 3 dni okres mi trwał...

a jak to jest z tą owulacja jeszcze....trwa 2-3 dni....ale gdybym chciała zajsc w ciaze to musze sie starac wtedy gdy mam owulacje i ten sluz przezroczysty...czy 2-3 dni po owulacji...?

Jajeczko jest zdolne do zaplodnienia jakos 24godziny, wiec owulacja nie trwa 2-3 dni. Jak chcesz zajsc w ciaze,to stosunek powinien byc przed owulacja i w jej trakcie (ale najlepiej to caly cykl co 2-3 dni). A na jakiej podstawie powiedzieli Ci,ze bedziesz miala doklanie za 12 dni owulacje?

Gość gość
miałam dzis robione usg dopochwowe kontrolne po operacji miesniaka a ostatni okres miałam 2 czerwca hm...a owulacje mam miec za 12 dni ..chyba ze jak mam okres 3 dni tylko to ze dostane teraz okres w cyklu 25 dni a owulacja zaraz po okresie jak okres 3 dni to owulacja 5 dzien okresu