Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadajaca_pytanka

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość zadajaca_pytanka

po co faceci utrzymują kontakt z kobietą, którą w ogóle nie są zainteresowani ? krótko i z sensem proszę

Gość bo są ciotami i nie potrafią
wprost powiedzieć: nie jestem zainteresowany. faceci to debile emocjonalni i nie kontaktują i nie obierają normalnych bodźców z otoczenia :O

Gość zadająca_pytanka
nie jest bo od 2 miesięcy ani mnie na wino, piwo ani do kina ani na cokolwiek mnie nie zaprosił. ale pisze ze mną i stwarza pozory jakby coś chciał ale nie mógł :D nie ogarniam tego

Gość zadająca_pytanka
co ty nawet seksu nie było żadnego, tylko nie wiem po co ze mną pisze. mam pierwsza mu powiedzieć żeby spadał na drzewo?

Gość prawictwo pospolite125
pewnie jest zainterseowany jej sprawnymi ustami

Gość augustynka24
mam ten sam problem, co prawda pytałaś facetów, ale ja odpowiem. Też przez długi czas myślałam nad tym, bo taką sytuację że facet nie jest zbyt zainteresowany a utrzymuje kontakt miałam nie raz. Główne powody: -nuda, popisze z kimś ale nie ma za bardzo z kim więc z Tobą -szuka na boku, jesteś jego kołem zapasowym jak nie znajdzie -jest leniwym egoistą Jak facet już na wstępie (powiedzmy miesiąc) nigdzie Cie nie zaprosi, ale utrzymuje kontakt to właśnie któryś z tych powodów. Chyba nigdy nic z tego więcej nie będzie, bo po pewnym czasie znajdzie sobie kogo innego.

Gość zadająca_pytanka
@prawictwo- mówię że seksu nie było ani nic z tych rzeczy...

Gość augustynka24
zerwij z nim kontakt pierwsza, nic z tego nie będzie. Chyba że mieszka 200 km od Ciebie i po prostu nie może, ale związki na odległość w 90% też się rozpadają...

Gość nigdy nie zadajcie sie
z facetami którzy nie mają ochoty/czasu itp. się spotykać ale pogadać to już mogą. lepiej uciąć kontakt od razu, potem niechcący się jeszcze zakochacie...

Gość mlody_heniooo
może fajnie się z tobą gada ale nie jesteś w jego typie? po prostu chce mieć kolezanke może

Gość osz koorvaa
hmm skoro nie chce cie nawet bzyknąć to w ogóle mu się nie podobasz... zazwyczaj faceci chcą jak najszybciej do łózka zaciągnąć- to standard zazwyczaj po bzyknieciu maja mniej czasu, są zajęci itd. i szukają następnej :D skoro on nie chce cie NAWET bzyknąć to jest już źle.

Gość augustynka24
"może czka na krok z twojej strony? " kolejny oklepany argument. nawet nieśmiały facet jak dziewczyna mu się podoba przezwycięży nieśmiałość i się umówi, jeżeli facet od 2 miesięcy nie wykazuje inicjatywy ale stwarza pozory że jest fajnie i lubi z tobą gadać- i tak nic z tego większego nie będzie. może faktycznie czka, ale nie czeka.

Gość gość
Czy dla Was kobiet każda znajomość taka powiedzmy bliższa z facetem musi być związana z miłością? Ja utrzymywałem kilka takich znajomości z fajnymi dziewczynami, tzn. dużo pisaliśmy ze sobą, zawsze bez jakiś dwuznacznych ciepłych słów, jeździliśmy razem na rowerze, biegaliśmy, jeździliśmy na koncerty, zawsze takie znajomości kończyły się rozżaleniem ze strony dziewczyn, nigdy nie współżyliśmy, nie dawałem również jakichkolwiek nadziei a to że byłem sam miało oznaczać że muszę być taką zainteresowany? Może też jesteś w takiej sytuacji?

Gość gość nr 70095644
mogłabyś mieć żal jakby był Tobą zainteresowany a potem nagle jego entuzjazm osłabł. Skoro nigdy nie był zainteresowany to pogódź się z tym i po prostu poszukaj kogoś innego.

Gość my kobiety jesteśmy
pieprznięte, zbyt emocjonalnie na wszystko reagujemy niestety :(

Gość my kobiety jesteśmy
za bardzo się angażujemy emocjonalnie we wszystko

Gość koralina mniejsza
"Czy dla Was kobiet każda znajomość taka powiedzmy bliższa z facetem musi być związana z miłością?" niestety, mamy z*****a psychikę...

Gość hejka mam ten sam problem
i najgorsze że trochę się zaangażowałam a on tak dla zabawy ze mną popisze :(

Gość pisze bo pewnie mu sie nudzi
nie oczekuj cudów i slubu od razu