Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikittaa

nudze się w ciąży :(((

Polecane posty

Gość Nikittaa

jestem w 6 miesiącu, pracuje na pół etatu bo szef nalegał :( mam blisko do pracy, po pracy sprzątam, robię obiad, ale zajmuje mi to jakieś 2-3 godziny, wtedy idę na basen 3 razy w tygodniu i jest ok. 18.00 i co dalej? zaczęłam już się uczyć hiszpańskiego (przerobiłam już 33 lekcje w niecały miesiąc!) i ćwiczyć jogę dla ciężarnych, chodzę z mężem na spacery ale ogólnie czuję się znudzona :( co jeszcze można robić? dodam że czuję się świetnie i mam tylko lekkie dolegliwości

Gość ja miałam podobnieee
też "musiałam" iść na l4 bo szef wcześnie wiedział o ciąży a że szybko znalazł zastępstwo to posłał mnie na zwolnienie, ja zdychałam z nudów, dużo czytałam, gotowałam, też chodziłam na basen

Gość Nikittaa
JEszcze żebym chociaż mogła poćwiczyć - przed ciążą robiłam trening killer z Ewa Chodakowską teraz takie ćwiczenia odpadają :o

Gość kullawwwa
ja złamałam nogę i muszę leżeć na razie... także nie narzekaj bo inni mają gorzej:P

Gość Nikittaa
no faktycznie współczuję! życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Gość gość
zabiję sięeeee ...

Gość mama dwóch dziewczynek
Ja w ciąży leżałam plackiem, ale nie nudziłam się nawet przez chwilkę - nadrobiłam zaległości kulturalne ;-) oglądałam dobre filmy, sztuki, czytałam książki... jak się lepiej czułam na tyle, że mogłam usiąść to wyszywałam obrazy i planowałam podróże - moja wielka pasja... teraz jak zbliża się dłuższy weekend otwieram folder i patrzę gdzie warto pojechać i co zobaczyć. Ty możesz chodzić, więc korzystaj z życia i rób to, co lubisz. Pójdź do kina, teatru, do opery czy gdziekolwiek, gdzie po porodzie od razu nie będzie tak łatwo wyjść. Może jakaś dobra książka Cię wciągnie i miło spędzisz wieczór, czy jakiś film. Dla zabicia czasu pograj z mężem w szachy czy w scrabble, albo spotkaj się z koleżanką na pogaduchy. Chciałabym się czasami ponudzić...