Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaciąża-październik

Czy można zmienić ginekologa w 7 miesiącu ciąży?

Polecane posty

Cześć, jak w tytule.... mój obecny lekarz jest kiepski, chodzę do polmedu i jest nim dr. Galarowicz z Krakowa. Wszystko chyba przez to, że nie chciałam za każdym razem robić usg (a jest ultrasonografista - więc to dla niego kasa) i iść po raz drugi na badania te za 300 zł ale w końcu poszłam. W pierwszej ciąży zrobiłam wszystkie badania, ale w drugiej ciązy wiele kobiet nie robi badań tych na różyczkę itd. Później nie chciałam iść na usg te półgodzinne za 150 zł dodatkowo w drugim trymestrze bo nie chciałam tak naświetlać maluszka. A on na ostatniej wizycie chyba z 5 razy miał do mnie pretensje, że nie postępuję zgodnie z zaleceniami. Ale tu chyba też moje zdanie się liczy i powinien to uszanować. Może wrócę do mojego poprzedniego lekarza, tylko do niego chodziłam prywatnie, 100 płaciłam za wizytę, ale przynajmniej był uśmiechnięty i komunikatywny, tylko miał sprzęt do usg chyba sprzewd epoki kamienia łupanego. Co myślicie o zmianie?

ale nie będzie żadnych konsekwencji, nie będą mi robić problemó w szpitalu skąd zmiana nazwiska w karcie ciąży? Chodzi o to, że mnie on drażni, ma pretensje, jest niekomunikatywny, zimny. Tylko muszę wziąć zaśiadczenie o tym, że jestem pod kontrolą lekarską od 6 tygodnia ciąży - chodzi o becikowe- a może to uda się wziąć w recepcji?

Gość gość
Pewnie ze mozesz, ja zmieniłam w ósmym ...i całe szczęście bo poprzedni był beznadziejny