Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on sie we mnie zakochał?

Polecane posty

Gość gość

mam pewnego kolege :D Poznaliśmy sie jakieś hmm 6 miesicy temu na poczatku juz jak mnie poznał powiedział Mojemu przyjacielowi że mu sie podobam :P któregoś razu wracaliśmy samochodem i ja sie strasznie bałam , on mnie przytulał i prosiłam kierowce zeby jechal wolniej a on szybciej szybciej ja sie bardzej balam i mocenij przytulałam on ma dziewczyne której nastepnie o wszystkim powiedział i która chciala mnie pobić :P oczywiscie nie powiedział całej prawdy mówił ze sie przytulalismy itp wcale mu na niej nie zalęxy Ciągle o mnie pyta dzwoni do mnie z byle prekstu np czy mam jego bluze a potem okazuje sie że ona jest w praniu ;p zaczepia mnie ciągle ale to ciągle sie na mnie patrzy co sadzicie o tym ?

Gość rajska eva
facet ktory gra na kilka frontow pojmuje zakochanie w sposob ktorego na pewno nie chcialabys poznac odpowiedz brzmi nie

Gość gość
zgwałć go hihi ^^

pewnie się zakochał. Tylko stosuje końskie zaloty. A tego kolesia kubicę olej i więcej do niego nie wsiadaj bo ten jego szpan może kiedyś kaszany narobić

Gość gość
no i czego sie tak podniecasz?? spojrz jak traktuje teraz swoja dziewczyne, oklamuje ja, biega za toba, wydzwania..myslisz, ze jak ty bedziesz z nim to sie zmieni?? spotka nastepna ktora mu sie spodoba i bedzie powtorka z rozrywki. z samego twojego opisu widze ze to typ podrywacza co ma jeszcze pstro w glowie. ty chyba tez nie masz za wiele lat, skoro podniecasz sie takimi tanimi zagrywkami.

Gość gość
Ostre komentarze ale dziekuje wszystkim na to liczylam :)