Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenor

Hej , czy wiecie co to może być? Biegunka + gorączka u 3 latka

Polecane posty

Gość lenor

hej , mój 3 letni synek wczoraj po południu dwa razy biegunke i pokazywał że boli go brzuszek , gorączki nie było a dziś od rana markotny , poszedł spać wpołudnie zaglądnełam do niego i miał gorączke i był cały rozpalony , dałam lek na gorączke , spał długo bo ponad 4 godziny i jak wstał to już go dwa razy przeczyściło , nie jakoś bardzo ale kupa była rzadka oprócz tego lekki katarek , niewiem co to może być i co moge mu podać gdyby te biegunnki znów sie powtórzyły , dodam że zarejestrowałam sie do lekarza ale dopiero na jutro bo dziś już nie ma lekarki. Dzieki z góry za odp i rady :)

Gość gość
Może grypa jelitowa , może coś zjadł ? Ja podaje dicoflor lub enterol jak ci wypije możesz dać smecte.

Gość gość
Na 99% infekcja wirusowa. Ja z małym ostatnio miałam to samo. Gorączka prawie cały czas, bieguna i katar. Nasza lekarka powiedziała że jak na czerwiec to jest bardzo dużo dzieci z infekcjami wirusowymi i że mam poczekać, powinno przejść samo. Kazała przyjść jeżeli gorączka będzie trwała dłużej niż 5 dni, biegunka nasili się lub wystąpi mocny kaszel. W sumie wszystkie obawy miał przez 4 dni i wszystko ustąpiło samo :-)

Gość gość
objawy miało być ;p

wpisz sobie w googla- 3 dniówka, objawy się zgadzają, koleżanki córka miała to raz w roku.

Gość gość
Dajcię sobie spokój z ta 3 dniowka , dziecko chore a ty o 3 dniowce.podaj mu leki na wirus w aptece bez recepty kupisz a nie skazujesz dziecko aż samo przejdzie

dzieki za porady , jutro napewno idziemy do lekarza.. teraz przed chwila jeszcze raz miał biegunke to od popołudnia trzy:( przynajmniej dużo pije... boje sie nocy najbardziej bo miał kiedyś przy gorączce drgawki:( stracił przytomność zaczoł sie dusić i spital ponad tydzień:( a on ma takie wysokie strasznie te gorączki:( jest 37 a za 20 min 39... cała noc dzis oka nie zmruże..

Gość gość
moja 3 latka miala identycznie !! tyle,ze wiekszy katar akurat wyzdrowiala (do dzis brala jeszcze leki) to wirus ktory teraz panuje:) moja miala po 8kup przez 3 dni. Podaj odgazowana coca -cole u nas zdziałała cuda:)