Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleya

TEST CIĄŻOWY

Polecane posty

Gość aleya

mam pytanie,na ulotce testów jest napisane,że wynik po upływie 30 minut jest nie wazny albo że po tym czasie nie nalezy odczytywac wynikow. Robilam 3 testy-jeden 6 dni po stosunku,a dwa pozostale 9 dni po stosunku,na kazdym tescie wyszla ledwo widoczna 2 kreska. przy pierwszym tescie trzeba bylo ustawiac pod swiatlo i dobry kąt,z dwoma ostatnimi nie bylo takiego problemu i mniej kombinacji,jednak na kazdym tescie 2 kreska pojawila sie dopiero pozniej w granicach wlasnie tych 30 minut,z tym,ze testy robione po 9 dniach od stosunku byly nieco wyrazniejsze,myslicie ze jest jakas szansa na ciaze mimo,ze testy przekroczyly 'dopuszczalny' czas ?

Gość gość
Ja bym na Twoim miejscu poczekała z testowaniem do dnia spodziewanej @. Mi dopiero wtedy wyszedł pozytywny test.

Gość aleya
a ile razy probowalas przed @ ?

Gość gość
Raz. 2 dni przed. Widziałam cień, cienia, ale stwierdziłam, że sobie wkręcam.

Gość aleya
no ja sobie nie wkrecam,bo poza mna widzialy ta druga kreske 2 osoby,chodzi mi o to czy jest w ogole mozliwe zeby wynik okazal sie pozytywny w momencie gdy ta druga kreska pokazala sie po czasie,ale na kazdym tescie ?

Gość gość
Wiesz co? ja robilam test jakos 3 dni przed spodziewana miesiaczka,nic nie wyszlo to znaczy byla jedna gruba krecha,mysle sobie pewnie w ciazy nie jestem,odlozylam ten test na parapet w lazience i zapomnialam o nim.No i po uplywie nie wiem nawet ilu godzin przypomnialam sobie o nim i chcialam wyrzucic,ale patrze a tam pojawila sie druga kreska nie taka widoczna jak ta pierwsza,ale kazdy ja widzial.za dwa miesiace bede mama chlopczyka :)

Gość aleya
Gratuluję ! :) chcialabym,zeby i w moim przypadku tak bylo hehe :) jak bylam u lekarza to mowil,ze jest pecherzyk,ale nie podal jego wymiarow dodal tylko,ze ''poleca mi ten weekend'' wzielismy sie z chlopakiem do roboty i teraz czekamy,mam mala nadzieje,ale jednak troche sie boje rozczarowania po tych testach.. :(