Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co teraz robic

Polecane posty

Gość gość

witam. jakis miesiac temu poznalam faceta przez znajomych odstraszylo mnie to ze wygladal i zachowywal sie jak nieudacznik. wrocil po paru latach z zagranicy kompletnie bez niczego, w dodatku tam siedzial za napad (niby zrobiony dla zartow). znajomi za wszelka cene probowali mnie z nim zeswatac, w koncu jednak powoli zaczeli dawac sobie spokoj gdy on przyniosl im do przekazania dla mnie jakis rysunek z dwoma misiami i romantycznym podpisem. stwierdzili i ja zreszta tez ze to przedszkole i go troche wysmiali. on nie mial mojego numeru i chyba po tym jak przekazal ten rysunek pomyslal ze sie z nim umowie, a ja wtedy stwierdzilam ze to pajac i nie spotkam sie z takim kims. pare dni temu kolezanka powiedziala mi ze byl sie pozegnac bo wyjezdza za granice a mi troche zrobilo sie zal, a wyjezdza prawdopodobnie jutro. zal mi go bo pomyslal ze dalam mu kosza, olalam go i dopiero teraz jak wyjezdza z checia bym sie z nim umowila ale juz za pozno. uwierzcie ze nie znam go bo spotkalam go tylko 2 razy ale mam lzy w oczach. napiszcie cos. cokolwiek...

Gość gość
skoro ci sie nie podoba to sie z nim nie umawiaj. nie ma sensu umawianie sie z kims z litosci.

Gość gość
znalazlam ten temat bo chcialam zebyscie cos napisali co zrobic. mam 26 lat i malo w zyciu osiagniec teraz pracuje tylko dorywczo, a olalam faceta ktory podobnie jak ja malo ma. wiem na 100% ze to byla szansa ktora moze sie juz nie powtorzyc na zdobycie faceta. cholera nie wiem czemu mi tak zal malo go znalam a uwierzcie jest mi strasznie przykro.

Gość gość
napiszecie cos pocieszajacego?