Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie wymagania co do kobiet maja mezczyzni? Jakich szukaja kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Vene Wiele jest kobiet,ktore maz utrzymuje i sobie chwali. Nie Rozumiem skad u facetow takie wymagania obecnie? Przeciez kiedys bylo inaczej. hhhhhhhhhhhh Kiedyś to kobiety nie miały możliwości nauki i pracy więc nikt nie oczekiwał tego od kobiety. Dziś kobiety mają możliwość nauki, rozwoju, pracy. Często też są uprzywilejowane a w niektórych zawodach nie chce się dopuszczać w ogóle mężczyzn. To nie mężczyźni się rozleniwili tylko kobiety nie chcą nic robić bo wcześniej nikt od nich niczego nie wymagał.

Gość gość
Zresztą za rodzinę odpowiedzialni są Ci co ją zakładają a nie tylko jedna osoba! Kobieta to nie jest dziecko tylko osoba dorosła i jak każda dorosła osoba jeśli nie kontynuuje nauki to powinna sobie prace znaleźć.

Gość gość
To nie mężczyźni się rozleniwili tylko kobiety nie chcą nic robić bo wcześniej nikt od nich niczego nie wymagał. A jak faceci wymagaja to jest zle :D

Gość gość
Mam pytanie do Macka B. ile zarabiasz?

Biorac pod uwage, ze nie jestem tu osoba do konca anonimowa, to uchyle sie od odpowiedzi na to pytanie. Moge powiedziec tylko tyle, ze duzo wiecej niz srednia krajowa, posiadam splacone 3 pokojowe mieszkanie w srodmiesciu Poznania i mam 3 letnie polsportowe auto o wartosci, no obecnie kolo 40 tys zl. Seat Leon rocznik 2009, pazdziernik.

Gość gość
teraz to Maciek reklame sobie zrobil zaraz numery telefonow od kobiet sie posypia:D

Gość gość
ciekawe :)

Majac na mysli slowo kiedys, nie myslalam o czasach przedwojennych ale o ok 20 lat temu. Znam mase kobiet,ktore mieszkaly kiedys tam gdzie ja , i nadal maz je utrzymuje i szanuje!

Gość gość
seatem Leonem to już się nie chwał , bo nie ma za bardzo czym:P natomiast zarobki powyzej średniej krajowej sa powodem do zadowolenia ciekawe czy własna działaność

Vene: ja tez znam takie rodziny, ale nie sa to szczesliwe rodziny. Moj kumpel natrafil na zone, ktora obecnie zaszla w druga ciaze wylacznie po to, zeby nie isc do pracy (powiedziala mi to).

Nie chwale sie Seatem, tylko chcialem powiedziec, ze nie jestem golasem, ktory wymaga, a sam nic nie ma. Poki co nie wlasna, ale za niedlugo jest w planie:)

Gość gość
rozumiem co chiałeś powiedzieć i tego miej więcej byłam ciekawa:) Już tłumaczę dlaczego, zainteresował mnie ten wymóg o zarobkach, jaka jest osoba która stawia tego typu wymagania. Ja szanuje w moim facecie to , że zmotywował mnie do obrony pracy magisterskiej, wiec rozumiem poniekad taką chęć aby partner był dobrze wykształcony i dobrze zarabiał , niemiej takie obcesowe stawianie sprawy jest wyrachowaniem.

Gość gość
Facet wymagający od kobiety wysokich zarobkow, to ciota. Wiadomo, ze większość kobiet nie jest w stanie zarabiać tyle co facet. Pomijam kwestie dyskryminacji w zarobkach nawet na tych samych stanowiskach. Kobieta zawsze mniej dostanie, bo pracodawca wie, ze potencjalnie jest mniej przydatna przez ciaze.

Gość gość
Dokladnie, wyrachowany i wygodny. Jak można być tak ograniczonym żeby szukac w ten sposób partnerki. Jak jesteś przystojny (watpie) to spróbuj z sponsoringiem.

Gość gość
Mam podobny status do Twojego (finansowy), ale absolutnie nie chciałabym takiego wygodnickiego faceta i skończonego materialiste z chorymi wymaganiami. Macku lepiej idz na prostytutki.

Gość gość
JA tez bym nie chiała ,moj facet ma własną działalnosc ja natomiast jestem bez pracy pomimo tego ze mam podyplomowe, dzisiaj sa takie czasy , że chyba tylko lekarz ma pewna prace.

Gość Lolita07
Maciek B. Inowrocław?

Gość gość
ja też nie szukam , poglądowo dałam ci taką informację :)

Gość gość
wypominaja mu ze wyrachowany bo ma mieszkanie samochod i dobra prace i tego samego oczekuje od partnerki to zdrowe podejscie :D To kobiety sa wyrachowane i smialo bez ogrodek tak faceta szukaja ale to normalne kobieta moze wymagac a facet juz nie ! kolejne zalosne zachowanie kobiet !