Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prawiczki 2X powinni szukać brzydkich dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość

Nawet, gdy sami brzydcy nie są? Ktoś stwierdził, że fakt że nie wiążą się z desperatkami, czekając na wyśnioną partnerkę, wynika z ich egoizmu.

Gość quest444
Naprawili. Podbijamy...

Gość gość
Dziś raczej nie ma kobiet, które zaakceptują brak doświadczenia seksualnego niezależnie od wszystkiego. Brak doświadczenia raczej skreśla mężczyznę w oczach kobiety.

Gość gość
Bredzisz. Skreśla nie u kobiet, a u kafe - raszpli stawiających się wiecznie na stanowisku rozczeniowym

Gość gość
Ale pytanie chyba dotyczy, czego innego? Czy prawiczki powinny brać się za desperatki, jako, że u skrajnych desperatek, przeciętny prawiczek na pewno miałby szansę. Czy to, że olewają desperatki jest egoizmem z ich strony?

Gość gość
Ale mówi też się, że kiedy prawiczki wzięłyby się za brzydkie dziewczyny, wtedy byłaby większa równowaga i sprawiedliwość w przyrodzie...

Gość gość
Co ty p********z? Jaka równowaga? Jakby była sprawiedliwość to nie byłoby brzydkich ludzi. Każdy chce jak najlepszego partnera czy to seks bomba czy brzydula. Z tym, że tylko ta pierwsza może wybierać pomiędzy tymi najlepszymi, tej drugiej zostaną ochłapy. Trzeba mieć ciągle na uwadze to, że część prawiczków właśnie dlatego, że nie zamierza brać się za brzydkie dziewczyny, jest w takim a nie innym "stanie".

Gość gość
Jak można być prawiczkiem 2X ?

Gość gość
mozna mam 28 lat prace, swoje hobby nie mam czasu za uganianiem sie za d****i. i tak sobie czas leci

Co ma to ,że ktoś jest prawiczkiem do urody dziewczyny? Chociaż w dzisiejszych czasach kobiety inaczej patrzą na prawiczka niż na doświadczonego mężczyznę.

Gość gość
no.love przyczynowo wspólnego nie ma nic. Ale mówi się, żr na jedno i drugie jest niski popyt społeczny...

Gość gość
Tez dales do pieca sparwiedliwosc najlepiej ochlapy prawiczkom rzucić te brzydkie i zdesperowane bo na takich zasluguja? Kazdy chce dokonoac jak najlepszego wyboru to normalne zwlaszcza ze faceci mysla logicznie :) Prawda jest i zgadzam sie z przedmowcami ze niedoswiadczenie seksualne nie jest dzisiaj czyms co mozna sie chwalic bo jest zle postrzegane z zaznaczeniem ze to kobiety maja z tym problem ? Wiem ze jest duzo ukrytych dziewic i nie wcale brzydkich i zycze wszystkim prawikom zeby sie odnalezli powodzenia !:D

Gość gość
tu nie chodzi o rzucanie się na ochłapy. Ale powiedzmy sobie szczerze. Na brzydkie, jest mały popyt. Natomiast w przypadku faceta, popyt nie ma już takiego znaczenia, bo to facet ma wykazać się rywalizacją. Teraz, zgodnie z wyżej przyjętym modelem, im ładniejsza dziewczyna, tym większa, o nią rywalizacja. Stare prawiki natomiast w tej rywalizacji nie mają żadnego doświadczenia. Zdrugiej strony brzydka dziewczyna ma słabe geny bo jest brzydka. Stary prawik ma słabe geny, bo inaczej by nie doczłapał. Wniosek prawiki są prawikami poniekąd z lenistwa.

Gość gość
Nie jestem prawiczkiem ale nie mam zbyt dużego doświadczenia sexualnego, mam 30 lat, nigdy na stałe nie mieszkałem z kobietą i byłem ponad pół roku sam, pierwszy sex z kobietą się nie udał 2 razy (tzn. za pierwszym razem bardzo szybko doszła bo też miała sporą od tego przerwę za drugim razem nie doszła) w dodatku miałem inne problemy z których się leczę o czym ona wiedziała ale skoro nie dałem sobie rady w łóżku to przestała się odzywać :(. Nie jestem ogierem przyznaję się :( jeszcze pamiętam jej tekst co powiedziała kiedyś zobaczymy jaki będziesz w łóżku... małego nie mam bo 17 cm i grubego, ale co z tego jak nie mam doświadczenia i kończę przez to szybko... jak mam te doświadczenie zdobyć jak po sexie zerwała... i każda następna za pewne też tak zrobi bo wymagają ode mnie bardzo dużo.

Gość gość
co ty za glupoty gadasz prawiki sa prawikami z lenistwa gorszych bzdur nie szlyszalem haha :D Powiem ci dlaczego sa - nie maja urody , sa niesmiali i zakompleksieni bo ojcowie ich nie wychowali i nie nuczyli bycia meszczyzna , srodowisko , szkola, doswiadczenia w okresie dojrzewania tez maja na to wplyw !!!!!

Gość gość
a czy ktoś może mi wytłumaczyć skoro kobiety podobno nie akceptują braku doświadczenia to jakim cudem wiekszość normalnych facetów ma "to" już dawno za sobą? ba... są w długich szczęśliwych związkach

Gość gość
przecież każdy chłopak był kiedyś prawiczkiem

Gość gość
No tak ale jak ktoś ma 30 lat i małe doświadczenie ma dwie opcje dziwki i trening albo odpuszczenie sobie życia towarzyskiego i nie piszę to dla żartu, po ostatniej kobiecie (pisałem w poście 2013-06-19 07:29:22) niestety jestem tego pewien. Nie masz doświadczenia to do widzenia... a zdobyć je można tylko kochając się z kobietą innej drogi nie ma...

Gość gość
Wiekszosc ma to juz dawno za soba bo po burdelach chodzili lub pijane laski z imprez i akademikow wyrywali ot co:)

Gość gość
Dokladnie doswiadczenia nabedziesz tylko kochajac sie z kobieta :) Tylko ze dzisiaj kobieta nie da ci za darmoche d**y musisz cos miec , posiadac by ja zdobyc:D

Gość gość
Ale w temacie jest mowa o prawiczku w wieku 20+, z tekstu wynika, że to u nich wynika poniekąd z lenistwa, bo u brzydkiej tacy szanse mieliby zdecydowanie większe, zwłaszcza kiedy sam jest brzydki. Poza tym gdyby prawiczki startowały do bardziej atrakcyjnych kobuet, byłoby to tylko zbędną przeszkodą dla doświadczonych mężczyzn w zdobywaniu kobiet. A po co yaki prawiczek ma zebrać oklep na przykład?

no ale skoro kobiety gardzą facetami bez doświadczenia jakim cudem wiekszość facetów uprawia seks? Przecież oni też nie mieli doświadczenia kiedyś czy może czegoś nie wiem i niektórzy rodzą się mega doświadczeni :D?

Gość gość
gościu z 2013-06-19 07:38:16 no właśnie, najpierw trzeba ją zdobyć jakoś, a wieku 30 lat to takie proste nie jest. Sam się obecnie zastanawiam co robić czy właśnie nie zacząć chodzić do prostytutek i ćwiczyć powiedzieć jej wprost że potrzebuje zdobyć doświadczenie i tyle... gdzie indziej mam je niby zdobyć?

Gość gość
Tyle, że pierwsze doświadczenia to powinno się zdobywać w wieku nastu lat, a nie 25+. To trochę tak, jakbyś uczył się czytać w wieku 15 lat. :o

Gość gość
No niestety i dlatego wiem że kobiety tego nie akceptują... jak bym miał codziennie sex przez miesiąc spokojnie bym doszedł do wprawy ale każda by chciała od razu mega orgazmy i bóg wie co jeszcze bo z poprzednim miała a trochę jak ma poduczyć faceta to już problem, bo jak ktoś się szanował i unikał przygód to jest gorszy... takie jest obecne podejście kobiet...

Gość gość
Na nauke nigdy nie jest za pozno:) do prostytutek odradzam czego sie tam nauczysz przecierz ani dotknac , anii pocalowac jej nie mozesz , wkladasz tylko fiuta i jedziesz wyglada to tak jak bys zwloki rznal nie polecam :P