Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prawiczki 2X powinni szukać brzydkich dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość
dostaleś na nie odpowiedzi lars

Gość gość
napisalem ci odpowiedz na dziwki chodza albo pijane studentki w akademikach rzna :D

Gość gość
do 2013-06-19 07:54:11 ale w całej reszcie jest ze mną ok wiem jak pieścić kobietę, dotykać tylko te "wkładanie" jest za szybkie tzn. sam po sobie widziałem że co następny sex jest lepiej ale nie na tyle żeby zadowolić kobietę. To co mam zrobić łapać każdą przypadkową i jak najszybciej z nimi do łóżka iść?

Gość gość
Lars Ulrich* ja mam 30 lat a nie 20 zupełnie inaczej kobiety ze mną rozmawiają i patrzą na te sprawy 70% chce iść do łóżka od razu... wiele razy sam odmawiałem i to był mój błąd :(.

Gość gość
szanuj sie chlopie dziwki odradzam ! poczekaj na ta wlasciwa a seks z nia bedzie przyjemnoscia i doswiadczenie nie bedzie miec znaczenia:)

Gość gość
Lars Ulrich* długo by pisać dlaczego, po prostu czekałem nie wiadomo na co odrzucałem masę kobiet, a przypadkowy sex unikałem, niestety wyglądam na takiego co lubi takie rzeczy i ma duży temperament, jeżeli chodzi o mnie to bym powiedział 90 procent (oczywiście mówię o kobietach którym się podobam)...

Gość gość
stary nie zalamuj sie glowa do gory :) odrzucales je bo podswiadomie mozg wysylal ci sygnaly ze to nie ta kobieta i ze nie zasluguje na ciebie !

Gość gość
Kilka odrzuciłem z powodu nieśmiałości :( i to osób z którymi wiem że bym miał dobrze... :(