Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Bydgoszczanin1984

Jak urzeczywistnić marzenia / pomoc w odnalezieniu siebie / zapraszam

Polecane posty

Witam wszystkim i przepraszam za te durne podszywy m ale to nie istotne. Co jest istotne to temat z którym chcę was zapoznać. Zapewne każdy z nas posiada marzenia. Mają one różnoraki charakter oraz wzbudzają wiele kontrowersji wśród osób " stąpających twardo po ziemi". Ale ja nauczę was że każde marzenie , bez względu na jego kształt i masę jest do spełnienia. Pewnie słyszeliście już że w życiu zdarzyć się może wszystko ? Ależ oczywiście może. Prawdą jest że nie wszytko w życiu idzie nam kontrolować , lecz możemy tak pokierować swoim życiem , że nawet z trudnej sytuacji wyjść możemy bez szwanku. Jedynymi zdarzeniami na które w życiu nie mamy wpływu są życie i jest śmierć. O chorobie czy kalectwie nie będę się wypowiadał ponieważ każdy z nas wie .że nie zawsze zależne jest to od nas. Lecz w skarajnych przypadkach możemy pomóc złu. Ale to nie jest temat. Dzisiejszym tematem uświadomię was że nie jesteście gorsi od " nich " - tych co uważacie za wzór , albo zazdrościcie im. Jedynym problemem dlaczego im poszło lżej a nam jest pod górkę jest to problem zbyt wybujałej fantazji. Chodzi mi o to że na przykładzie filmu , w którym widzimy szczęśliwą rodzinę zamieszkującą piękny dom , my też marzylibyśmy aby nasze życie wyglądało podobnie. Marzenie te nie jest złe , aczkolwiek często zbyt dalekie do zrealizowania. Aby zrealizować takie marzenie wpierw musimy skupić się na sobie. Uświadomić na jakim gruncie stoimy i czy są szanse by takie marzenie urzeczywistniło się. Dziś , jutro , albo w ogóle. - Nie ? - Jeżeli są tu osoby które pomyślały że nie , gdyż wiedzą że dzień dzisiejszy to tragedia , zapraszam do dalszej części tego materiału...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować