Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc autorka

Jedziemy razem na wakacje, boje sie ze mu sie nie spodobam naturalna

Polecane posty

Gość gosc autorka

Bez makijazu, twarz nijaka o nierownym kolorycie. Wlosy bez ukladania wygladaja koszmarnie, a w spietych wygladam zle. W domu ciezko mi spojrzec rano w lustro, twarz tlusta, wlosy tez, w domu myje codziennie rano. Mamy spedzic ze soba 10 dni 24h/24h, on juz odlicza dni i bardzo sie cieszy a mnie ten wyjazd spedza sen z powiek. Nie dodalam ze jedziemy na camping, warunki spartanskie. Wiem ze mnie kocha, a kocha za cos wiecej niz wyglad, ale ta mysl mnie nie pociesza :(

Gość gość
A kto jest naturalnie piekny? ;) Dawno takiej osoby nie widzialam.

Gość ale dlaczego masz sie wtedy ni
e malowac, nie czesac? czy to wyjazd survivalowy, gdzie zabierasz tylko to co masz na sobie i nóż do zdobywania pozywienia? my czesto jezdzimy pod namioty i ja zawsze biore sprzet do makijazu. Umyc zawsze mozna sie w rzece/jeziorze/stacji benzynowej/jakiejs kwaterze, jak nie - są wilgotne chusteczki. zrobic/zmyc makijaz mozna bez wody - tonik, waciki, plyn do demakijazu - wystarczy ze wstaniesz 15 minut wczesniej. Co do wlosow - kup sobie suchy szampon w sprayu - tylko nie jakies gowna z rossmana, ale prawdziwy dobry Klorane z apteki. Wlosy po nim sa jak nowe, na co dzien lepiej nie uzywac, ja stosuje na wyjazdy i jest super.

Gość gość
on i tak będzie patrzył na to pod spódnica a nie na makijaż żałosna jesteś

Gość gość
gość A kto jest naturalnie piekny? Dawno takiej osoby nie widzialam. hhh Jak to kto?! Mężczyźni.