Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są jeszcze tacy faceci?

Polecane posty

Gość gość

Ja bym nawet chciała mieć prawiczka. Tylko nie takiego co się użala nad sobą ale takiego, który świadomie wybrał taką opcję bo nie miał wcześniej odpowiedniej partnerki, bo seks to nie sport, nie zawody itp. Nie przeszkadzałoby mi to w ogóle, ba...nawet bym bardzo się cieszyła. Sama jestem dziewicą i naprawdę dla mnie to byłoby coś niesamowitego. Mam taką koleżankę, która ma cudownego męża. Świetnie zajmuje się dzieckiem, pomaga koleżance w domu. Jest zaradny i opiekuńczy. Ideał faceta. Koleżanka kiedyś po paru drinkach mi wyznała (wiem, że mówiła to szczerze), że jak poznała Michała to był prawiczkiem i nawet nigdy się nie całował (a miał 27 lat!). Była w szoku bo kto jak kto ale Michał? Wysoki, przystojny, rozmowny, dowc*pny. Chciałabym kiedyś spotkać takiego właśnie faceta :)

Gość gość
ehh zazdroszczę jej, że spotkała kogoś takiego jak on :)

Gość gość
Szczerze to cały ja tylko młodszy ale zasmucę Cię ja akurat nie chce się wiązać.

Gość gość
staram się rozumieć ludzi :) każdy wybiera własną drogę. no ja akurat czekam na takiego kogoś..

W dzisiejszych czasach to prawiczka spotkasz jedynie z tej serii'użalający sie nad sobą ' :)

Gość gość
Jestem facetem w wieku 23 lat i myślę, ze gdybym się uparł to bez większego problemu przestałbym być prawiczkiem. Ale stety czy niestety został mi wpojony taki system wartości w którym seks nie jest najważniejszy i warto poczekać na tego kogoś. Może jestem po prostu dziwny. ;p