Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

numer telefonu...

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do osób które dobrze znają sie na telefoniach komórkowych.Dokładnie chodzi mi o to że mojej znajomej mąż pracuje za granicą i posiada niemiecki numer telefonu z którego zawsze do niej dzwoni ale mówila że ostatnio dzwonił do niej i wyświetlił jej się numer 48 690.......... i sprawdzila ze to numer z sieci t-mobile. A on twierdzi że to ta sieć niemiecka takswiruje.ale moim zdaniem to nie mozliwe ale chcialabym sie poradzic osoby która się na tym zna.czekam n odpowiedzi czy to możliwe.

Napewno możliwe, też tak miałem, nie wiem, jak to się robi, ale miałem taki przypadek.

Gość gość
jezeli jest niemiecki numer to nie moze sie wyswietlic 0048.jakim cudem?

Gość gość
No właśnie wiem o tym..a powiedzcie mi czy mozna isc do salonu t-mobile i spytac gdzie loguje sie ten numer?no albo cos podobnego zeby sprawdzic tylko czy on mogl skorzystac z tego nr

Gość gość
nawet jesli ma 1 numer a logiczne ze jest roaming to i tak nie zmienia faktu ze numer jest niemiecki.no nie wiem chyba ze numer zostal przekierunkowany na inny numer.bo numer jest NIEZMIENNY,to nie ip kompa ze sie zmienia co 2 dni.ale spytac mozna.

Gość gość
Powiem znajomej zeby zadz zapytac sie czy mozna to jakos sprawdzic

Gość dziefczyenczka
wystarczy mieć tel na abon + roaming. Mozedzie dzwonic na 0048 nawet jak jest na Antarkrydzie i sie dodzwonicie. To samo dziala w dwie strony

Gość gość
tak mozna ale jesli ma sie niemiecki numer to nie moze sie polski numer wyswietlic.fizycznie niemozliwe.numer ma jeden,ktory sie nie zmienia nawet na Antarktydzie.