Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc22

Czy to normalne drogie Panie ?

Polecane posty

Gość gosc22

Witam Chciałbym się dowiedzieć czy to normalne, bo z tego co myślałem i ze względu na panujący stereotyp to Panowie zawsze okazują się bezdusznymi chamami. Niestety bądź stety ja się do nich nie zaliczam. Poznałem dziewczynę spotkaliśmy się 4 razy. Z czego na 2 spotkaniach było już tak miło, że się całowaliśmy. Powiedzieliśmy sobie, że wspaniale nam się spędza czas ze sobą itp. No, ale nastąpił weekend dama powiedziała, że jedzie do domu. Co się okazało była na ślubie z przyjacielem niby nic, zazdrosny nie jestem. Ale po co skłamała, napisałem do niej czy się spotkamy. Odpisała mi, że chyba różnica charakterów itp. I jesteś wspaniałym facetem. No kurde powiem super, ale teraz boli mnie żołądek z nerwów, bo myślałem, że super jest. P.S Myśląc teraz jak facet Pani na ślubie chyba zbytnio z kolegą odpłynęli w objęcia amora, może nawet do czegoś doszło i w wyniku czego mnie prostu mówiąc olała. Normalnie wspaniale.

Gość gość
jak można na 2 spotkaniu powiedzieć że się z kimś miło spędza czas i w ogóle??? jak ci ludzie się nawet dobrze nie znają nie rozumiem, a już o całowaniu nie wspomnę, jak dziewczyna się całuje już na 2 spodkaniu lub idą już do łóżka to po prostu łatwa panienka. o kobietę trzeba się starać

Gość gosc22
Może i masz rację, niepotrzebnie się denerwuje teraz.

Gość gość
Daj sobie spokój z nią. Milion razy jeszcze przydarzy Ci się coś takiego.

Gość gosc22
No nic, trzeba dalej niestety szukać. Ja to mam szczęście

Gość gość
autorze innych kobiet dziś nie ma.

Jesli tak sie zachowujesz jak piszesz (jakos sztywno i z maniera - sorry) to moze po prostu tej dziewczynie sie nie spodobales. Pierwsze spotkania to jest takie "testowanie" siebie a nie zadne deklaracje. Szkoda tylko ze dziewczyna nie miala odwagi, zeby szczerze ci powiedziec, ze jednak nie wpadles jej w oko. Po co klamstwa i kretactwa. Mozna przeciez szczerze i po ludzku zalatwic sprawe. Przeciez to zadne przestepstwo jesli ktos sie komu nie spodoba. Jej sie nie spodobales ale innej jak najbardziej mozesz.

Gość gosc22
Sztywno i z manierą napisałem na forum, żeby nie wyjść na przygłupka co parę słów na krzyż zna. Jeśli chodzi o mnie nie jestem sztywniakiem, bardziej bym się skłaniał do tego, że jestem zabawny. Jeszcze nie miałem nigdy spotkania z dziewczyną, żeby było nudno, ktoś by milczał. Do tego jak na razie każdą udało mi się rozbawić, rozśmieszyć w dobrym słowa tego znaczeniu. No, ale jak to napisałaś może faktycznie nie trafiłem jeszcze na tą jedyną, niestety.

Gość los22
Co tu poradzić jak to mówią baby to chu..... Ty otwierasz serce, a te mają na to wyje... Trzymaj się stary jak to mówią morze jest pełne ryb, jeszcze kogoś znajdziesz, kto będzie zasługiwał na ciebie, bo widać, że ta Pani nie zasługiwała na ciebie i ewentualną miłość jaką byś ją obdarzył.