Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjfghjmk

Zalamię się przez brak pracy. Jak sobie z tym radzicie?

Polecane posty

Gość fghjfghjmk

Nie pracuję od 5 miesięcy i chyba zeświruję. Już nie wiem co ze sobą zrobić.

Gość gość
a szukasz intensywnie ?

Gość fghjfghjmk
Nie wiem co rozumiesz przez intensywnie, ale tak, szukam.

Gość gość
co robiłeś/aś wcześniej ?

Gość fghjfghjmk
Pracowałam w sklepie z ciuchami przez 2 lata, przez rok równoczesnie ze studiami.

Gość gość
a ma cie kto utrzymac? jesli głodem nie przymierasz -to nie nadweręzaj sobie nerwów

Gość fghjfghjmk
Hm. No mieszkam z rodzicami, ale ileż można, nie chce im siedzieć na głowie. Chyba normalne ze mnie stresuje taka sytuacja.

Gość gość
przez słowo intensywnie każdy rozumie co innego..dla mnie to stała,regularna codzienna próba odnalezienia pracy. Mozna szukać a tak na prawdę nie szukać i szukać tak aby znaleźć. Trzeba trochę się pokręcić po okolicy,zostawiać cv, przez znajomych, urząd pracy..sposób jest sporo,miejsc pracy też tyle,że niestety często za śmieszne pieniądze ,cóż TUSKOWA POLSKA,czego tu się więcej spodziewać.

Gość fghjfghjmk
No codziennie szukam ogłoszen w internecie, prasie. Pozanosiłam CV tam gdzie mi się wydawało ze mogą kogoś potrzebować... Głównie do sklepów, nie wiem gdzie jeszcze mogę. W UP jestem zarejestrowana ale mają same oferty dla tokarzy itp albo na budowie :/

Gość fghjfghjmk
Nawet płaca minimalna by mnie zadowoliła gdyby to był cały etat :/

Gość gość
ja pracę mam,mój mąż też..ale ledwo wiążemy koniec z końcem żeby się utrzymać . o dziecku ? narazie możemy pomarzyć. Za rok kończe studia,planujemy wyjechać za granicę,bo czeka na nas pewna oferta pracy. Taki kraj,nie wiesz za co pracujesz,pieniądze są w rządzie,my się mamy nacieszyć okr****mi ze stołu.

Gość gość
kaplani i politycy kaza miec stado dzieci, nalepiej zeby kobieta rodziła co rok-nawet w skrajnej nędzy ciasnocie , głodzie-a wy co? nie uwazacie kapłanów i polityków za autorytety?

Gość gość
cały etat ? o to jest mega ciężko,mam co prawda,ale Boże jak się musialam o to starać. Dziś Polską zawładnęły przeciez agencje pracy tymczasowej na umowę zlecenie czyli na umowę śmieciową. A umowę wszędzie obiecują,gorzej z realizacją.

Gość fghjfghjmk
Już mi nawet nie chodzi o umowe o prace ale cały etat, żeby przynajmniej z tego tysiaka mieć.

Gość gość
a jakie miasto?

Gość gość
zgadzam się całkowicie z osobą powyżej . Chesz żyć po chrześcijańsku ? hm czyli zero antykoncepcji i ciąża rok po roku..Kościół powie wspaniała rodzina,powiesz że nie masz co dać dzieciom do jedzenia to usłyszysz "Każdy z nas musi mieć swój krzyż" tyle,że oni ze swoim "krzyżem" płaczą w limuzynach :)

Gość fghjfghjmk
Szukam w zasadzie na całym Śląsku, tzn. Katowice, Zabrze, Chorzów, Gliwice...

Gość gość
pisało raz o 27 latce co 10 dzieci- toz to ideał a debile rozni bredzą ze jest niz demograficzny hahha

Gość gość
podaj gg jak mozesz

Gość gość
ja nie pracuje juz od prawie 18 m-cy.... jesli ma sie oszczedosci to mozna sobie poradzic... psychicznie - trzeba sobie zalezc hobby i jakos zorganizowac dzien

Gość fghjfghjmk
Nie chciałabym podawać gg. Hobby? Mam hobby, ale doszłam już do takiego momentu że nawet nei chce mi się spotykać ze znajomymi bo po 1. pytają co z pracą, a po 2. wydaje mi się że rodzice krzywo na to patrzą, że nie mogę znaleźć pracy a wychodzę na spotkania ze znajomymi zamiast szukać. Tylko jak mam szukać? Już mi się skonczyły pomysły.

Gość gość
napisz na moje:47792470

Gość gość
ja też własnie straciłam pracę. a niedawno podpisywałam umowę "na czas nieokreslony". Dla mnie taka umowa oznacza teraz "nie znasz dnia ani godziny". A tak się cieszyłam :-(

Gość gość w dom
na prawdę trudno jest mi uwierzyć że z pracą jest tak ciężko jak mówicie. Ostatnio szukałam osoby do sklepu w galerii za 1500 na rękę, z umową o pracę i dwie wytypowane przeze mnie kandydatki wycofały się.... więc wcale nie jest tak źle w naszym kraju, a wy tu takie smutki piszecie...

Gość fghjfghjmk
To że 2 kandydatki się wycofały to nie znaczy że jest łatwo z pracą. Widoczni im się poszczęściło i znalazły coś lepszego. Jeżeli nadal szukasz to jestem chętna, serio. Jeżeli tylko jest to gdzies w okolicy :)

Gość fghjfghjmk
Właśnie wrócilam z galerii handlowej, poroznosilam CV tam gdzie były ogłoszenia na witrynach. Tracę nadzieję.

Gość gość
i nie odezwalas sie:P

Gość fghjfghjmk
nie chcę podawać gg ani kontaktowac się z nieznajomymi w ten sposób.

Gość Gos28
Ją też mam problem najbardziej boli mnie to że jak pracowałem dawałem kasę rodzinę było okej teraz dzieci i ich matka maja mnie w d***e i jeszcze dodatkowo upadlany

Gość gość
Szukacie pracy ? piszcie : praca.dodatkowa (malpa)opoczta.pl