Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poczułaaa

Jestem przerażona

Polecane posty

Gość Poczułaaa

Nie wiem czy nie lepiej usunąć ciążę ze względów zdrowotnych ... Doradcie i proszę bez wyzwisk .... Otwórz mam syna - ma roczek ... W ciąży bardzo dużo przytylam ... Nie udało mi się zrzucić tego do dziś ;( Bardzo bałam się ze znowu pojawi się nie planowane dziecko -on i stało się ;( boje się ze znowu przytyje nie wiem ile boje się ze zaszkodzi to dziecku i wogle nie wiem co mam robić 7 tC

Gość gość
Usunięcie ciąży z powodu perspektywy przytycia w czasie ciąży? Nie wierzę w takie coś.

Gość gość
trzeba było myśleć wcześniej jak można pomyśleć o usunięciu bo "utyję" społeczeństwo schodzi na psy

Gość gość
zwykłe prowo nie dajcie sie wciagnac w dyskusje bez sensu - takze autorko-ubawu nie bedzie

Gość Poczułaaa
Nie chodzi o to,ze trochę przytyje tylko o zdrowie ważne 115 kg i boje się poprostu

Gość do autorrrkii
to że przytyłaś to nie wina ciąży ale tego ile w siebie wpychasz. juz nie zasłaniaj sie ciążą!!!! jakoś po nie schudłaś??? ja w ciązy tez przytyłam ale wzięłam sie za siebie, dieta, ćwiczenia i dziś 7 miesięcy po porodzie waże tyle ile przedz ciążą.

Gość Poczułaaa
Miałam cc cieżko dochodzilam po niej przez to ile utylam o to mi chodzi i bała bym się ze 2 ra miała bym CC

Gość gość
Prawdziwa kobieta/matka konsultowałaby się z lekarzem co robić, aby było ok i z Tobą i z dzieckiem, a nie zastanawiałaby się czy usunąć.

Gość gość
a próbowałaś to zrzucić w ogóle???

Gość Poczułaaa
Wiem ze moja wina od 1 ciąży zrobiłam się leniem i wogle przez rok mogłam wrócić do wagi z przed ciąży ale jestem Leniem ... Nie mam z kim porozmawiać boje się narazie powiedzieć o tym komu kolwiek

Gość qqqqqqqq 111
dlaczego sie nie podwiazalas albo nie zabezpieczalas jak trzeba?? teraz powniesiesz konsekwencje

Gość Poczułaaa
O usunięciu przyszło mi to do głowy chyba ze strachu ,ale wiem ze nie odważyła bym się tego zrobić -szczególnie jak patrzę na synka ...

Gość Poczułaaa
Jestem z facetem 7 lat zawsze używamy tylko prezerwatywy po 6latach wpadliśmy ale cieszylismy się bo mam już 28 lat.

Gość gość
PROWO 0/10

Gość qqqqqqqq 111
ja mam "juz" 27 i nie mam dziecka i nie planuje bo mam genetycznie uwarunkowane tycie, juz stosowalam milion diet pod okiem dietetyka, chora tarczyca i koniec nie zamierzam ryzykowac ze bede ponad 100kg maciora! a jeszcze gorzej ze dziecko to odziedziczy, jak sie nie chce wiecej dzieci tzerba sie wysterylizowac i tyle

Gość Poczułaaa
Tak-nie mam co róbcie tylko prowokować do dyskusji?nie chciało by mi się pisać ... Ale myśl co chcesz ....

Gość Poczułaaa
Wątpię żeby moje dziecko odziedziczyła wagę po mnie,bo ja do 26 lat wazylam normalnie,facet jest wysoki i szczupły -dziecko tez jest szczupłe ,a czemu nie chcesz mieć dzieci ?moze zmieniać zdanie za rok,dwa

Gość qqqqqqqq 111
mam kilka chorob plus cale zycie nadwage ktora wykancza mnie psychicznie nie chce ryzykowac ze ktokolwiek bedzie cierpial jak ja :/ nie jestem az tak samolubna

Gość Poczułaaa
Może właśnie dziecko naprawili by twoja psychikę ?

przytycie nie jest względem zdrowotnym jak masz kompleksy to zacznij dbać o siebie a jeśli ważniejszy jest dla ciebie wygląd niż dziecko to może rzeczywiście usuń ciążę żeby dziecka potem nie obarczać swoimi kompleksami i winą za przytycie żenada

Gość qqqqqqqq 111
skoro warzylas noralnie to ile przytylas w ciazy?? 55kg???

Gość gość
ja na twoim miejscu skonsultowałabym się z dietetykiem i lekarzem i pod ich wspolnym okiem ustaliła jakaś diete

Gość Poczułaaa
58 kg A znacie może jakiegoś lekarza z Warszawy?

Gość gość
Przytyłaś prawie 60 KG? Nie wierze. Jak to możliwe??

Gość qqqqqqqq 111
niemozliwe :o

ale ty poważnie się nas pytasz o lekarza?? masz internet i nie wejdziesz sobie na ranking lekarzy?? jesooo...

Gość Poczułaaa
Możliwe - niestety

Gość Poczułaaa
Pytam poważnie co w tym dziwnego? W internecie owszem pełno lekarzy ale ja pytam może ktoś jakiegoś dobrego poleci .....

Gość gość
nie ma takiej sily zebys przytyla "drugiego czlwoieka" b tyle 58 kg wazy druga osooba!!

Gość Poczułaaa
Nie muszę Ci udowadniać mam w książeczce ciazowej nawet napisane i w wypisuje ze szpitala ....