Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flyaway faar

już chyba nigdy nie zwiaże sie z zadną kobietą, bo nie znam odpowiednich...?

Polecane posty

i appear missing Bo jak sie człowiek zakocha i sie sparzy to wtedy tak jest :) Ale mimo wszystko i tak brakuje Ci na pewno kogoś żeby był , przytulił czy nawet zadzwonił i sie zatroszczyl o Ciebie :)

Gość Flyaway faar
i appear missing ja tam jestem najszczęśliwsza, gdy żyję bez faceta smiech.gif zwłaszcza od czasu, gdy nie potrafię już zakochać się bezwarunkowo - od razu widzę wady delikwenta jak na dłoni x największą wadą faceta dla wielu kobiet jest???

Gość Flyaway faar
no.love granice o których wspominasz w większej mierze dotyczą kobiet, to przecież płeć piękna

Gość gość
najwieksza wada kobiet jest ze facet jest brzydki , biedny i prawiczek haha:D

Gość i appear missing
Flyaway faar, nie mam pojęcia :D mnie odpychają faceci z obsesją na tle swojej pracy - spotkałam masę takich i mam już uraz. odpycha mnie też, gdy facet stawia kobietę na ostatnim miejscu, albo z drugiej strony - gdy ma obsesję i się wiesza. z niewiadomych przyczyn przyciągam albo skrajnych olewaczy, albo wieszaczy :D

Flyaway faar - Po co się oszukiwać ,że wygląd nie jest istotny jak jest ? dajmy na to na takiej imprezie : chyba lepiej się pobawić z kimś kto jest atrakcyjny niż z kimś na kogo sie nie spojrzy? Raczej nie idzie się na impreze żeby miłość życia znaleźć ( chociaz istnieją takie przypadki).

Gość gość
tak tylko byl juz kiedys taki post jak zalila sie pewna kobieta co ja po pijaku brzydal puknal haha:D

Gość Flyaway faar
i appear missing jesteś uzależniona jak większość od emocji dlatego przyciągasz takich a nie innych typów, poszukaj takiego który wywołuje zdrowe emocje no.love nie twierdzę ze nie jest, podam ci pewien przykład wczoraj zdecydowałem się pójść na randkę z dziewczyna która może uchodzić za super laskę ;) ubrana wyzywająco, lecz nie tylko według mnie nie do końca z dobrym gustem, na skórze kilka rożnych odcieni, twarz blada od pudru, nogi przebarwione od samoopalacza i choć to niska słodka dziewuszka założyła przesadnie wysokie buty, takie szpilki z koturnem, wyglądało to co najmniej dziwnie, to wszytko pół biedy okazuje się ze tkwi w jakiś dwóch dziwnych układach z byłymi, z jednym wciąż mieszka, z innym choć twierdzi że nie podobno wciąż się spotyka w konsekwencji może zostać tylko znajomą, nie widzę z nią możliwości budowania czegokolwiek głębszego

Gość gość
Po pijaku wtedy każdy jest 'atrakcyjny' ;D

Gość Flyaway faar
zapomniałem dodać spod przykrótkiej mini wystawały uda mocno umięśnione, miały całkiem męski wygląd ;)

ale czy ja mówie ,że atrakcyjne znaczy puste i wytapetowane oraz w skąpym stroju? Chociaż dla wielu to jest 'ideał' piękna

Gość gość
to kobiety powiny chlac caly czas by faceci im sie podobali:)

Gość gość
Ty chyba nie wiesz jaki jest ideal piekna kobiety? i napewno nie jest to blondynka:P

Gość Flyaway faar
cóż z tego że podobają mi się ładne i zadbane kobiety, tym bardziej te skromniejsze. kiedy w sprawach o których pisałem na początku, nie spotkamy się wpół drogi, to zwyczajnie nie zadziała

Gość i appear missing
akurat jeśli chodzi o atrakcyjność wizualną, to moim zdaniem przyciąga się ludzi podobnych sobie, nie chciałabym się spotykać z porażająco przystojnym facetem, bo sama porażająco piękna nie jestem; jasne, że wymagania mam, bo KAŻDY je ma, ale akurat nie narzekam na wygląd facetów chcących się ze mną spotykać. prawda, potrzebuję emocji, na szczęście już od dłuższego czasu potrafię sobie z tym radzić i nie pcham się w toksyczne relacje; mam w sobie jakąś niezależność psychiczną, i tym przyciągam facetów, którzy sami chcą być aż za bardzo niezależni, albo takich, którzy za punkt honoru biorą sobie zawłaszczenie mnie. generalnie idealny facet dla mnie to taki, który potrafi sam o siebie zadbać, chrzanię ile zarabia, byle tyle, że sam się utrzyma; zbyt bogatego też bym nie chciała, bo na dłuższą metę różnice w poziomie życia są nie do przeskoczenia; no i niech ma sobie własny świat, ale nie taki, który zawsze będzie ważniejszy ode mnie. najważniejsze, to spotkać się w połowie drogi, dopełnić się wzajemnie...

Gość Flyaway faar
i appear missing wyłuszczyłaś całą kwintesencje, a do tego z obu stron potrzeba równowagi psychicznej i dojrzałości pociągają mnie silne kobiety, nie lubię sierotek, jeśli coś tworzyć to wspólnie, nie na zasadzie ze ktoś liczy ciągle na kogoś

Gość gość
i appear missing Juz dawno na kafe nie bylo tak normalnej i rzeczowo argumentujacej kobiety brawo:D

Gość gość
a ten niedorobek jeszcze tu siedzi i sie uzala?:o

Gość Flyaway faar
Æðelgast często brak ci odwagi i piszesz jako gość?

Gość gość
zazwyczaj to kobiety pod goscia sie podszywaja bo sie boja odpowiedzialnosci:P

Gość i appear missing
Flyaway faar, ciężko być dojrzałym psychicznie :classic_cool: generalnie to ja mam smutne wrażenie, że związki są jakieś takie wypaczające człowieka, a właściwie to dwóch człowieków - może problem tkwi we mnie, nie wykluczam tego - nie potrafię się angażować na pół gwizdka, zbliżenie się (nie tylko fizyczne, ale przede wszystkim psychiczne) do drugiego człowieka odczuwam bardzo mocno; no i pragnę tej cholernej bliskości też od drugiej strony. ciężko jest mi to znaleźć, kuźwa, chyba łatwiej byłoby po prostu szukać wysokiego, przystojnego, bogatego faceta niż uganiać się za czymś ulotnym i abstrakcyjnym :D to, czego szukam, to nie tyle konkretne cechy charakteru faceta, ale COŚ co się pojawi przy interakcji, jakieś takie wskoczenie kawałka układanki na właściwe miejsce.

Gość Flyaway faar
i appear missing nie jesteś w tym jakąś indywidualnością ,po prostu większość godzi się na co co w zasięgu ;) ja ma taka swoja mała teorie, choć nie jest wyznacznikiem, każdy z nas ma gdzieś swój męski lub żeński odpowiednik, ba w świecie krąży wiele odpowiedników, czasem to zwyczajnie kwestia szczęścia trafienie na niego, choć w pewnym wieku to częściej kwestia zdrowego wyboru, pozbawionego nieco tej wielkiej, pierwszej ekscytacji, ale to nie jest złe, rokuje dużo lepiej ;)

Gość gość
dokladnie w kazdy wieku ludzie dokonuja zdrowego wyboru kogos na partnera !

Gość Paweł88
Gdzieś te odpowiednie są. Jednak pamietaj, że zawsze będzie to twój wybór, a związk iz kobietami to transakcje: ona chce naturalnie dobrego materiału genetycznego przejawiającego się w zasobach, władzy i atrakcyjności, Ty chcesz płodnej, atrakcyjnej, przystającej zainteresowaniami i intelektem. Nigdy jednak nie traktuj zwiąku jako coś stabilnego, gdyż jest to sprzeczne z naturą. Bądź przygotowany, że samiczka zostawi cię dla "lepszego" gościa i będzie wmawiać, próbując usprawiedliwić się w swoich i twoich oczach, że miłość nie była wam pisana.

Gość Flyaway faar
Paweł88 masz racje, ten rodzaj natury dotyczy większości kobiet w młodym wieku, im starszy jest ich kilka mniej, jednak zdarzają się i takie które myślą, a ich postępowanie jest zupełnie odmienne, ja niestety takiej nie miałem okazji poznać mam zatem wybór, mogę się z kimś spotykać bez opcji wiązania się, albo poczekać aż poznam zdrowa psychicznie myślącą konstruktywnie kobietę, jest tez trzecia opcja, zawsze mogę poszukać kobiety wychowanej w innej kulturze która mi odpowiada, np Chinkę ;) i ostatnia opcja 4-ta, pozostawić wszytko tak jak jest do tej pory

Gość gość
Bądź przygotowany, że samiczka zostawi cię dla "lepszego" gościa i będzie wmawiać, próbując usprawiedliwić się w swoich i twoich oczach, że miłość nie była wam pisana. One usprawieliwiaja swoje sumienie by byc wporzadku :D Wchodza w zwiazki z roznych bobodek najczesciej nie chca byc same !

Gość Flyaway faar
" Bądź przygotowany, że samiczka zostawi cię dla "lepszego" gościa " miałeś pecha najwidoczniej, ale to często działa w odwrotnym kierunku temat traktuje dokładnie o tym, żeby takich sytuacji uniknąć,a co znaczy lepszego gościa?nie ma lepszego niż ja jestem ;) może bogatszego, albo głupszego którego można skubać ;)

Gość Marikalove
nie zgadzam się, nie wszystkie kobiety są takie jak napisałeś, tylko wy ich nie potraficie dostrzec :(