Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Errcora

Olać czy odpisać coś wrednego?

Polecane posty

Ale nie widzę sensu w dawaniu im swoich namiarów w postaci telefonu czy maila.Po kiego uja za przeproszeniem?Po 10 latach powie mi,że coś u niego zostawiłam?Albo mnie czymś zaraził przez pocałunek?To chyba dawno miałabym opryszczkę czy coś a nie nagle teraz.To dla mnie ściema.Owszem zastanawiam co tak nagle go wzięło na odnowienie kontaktu ale każde z nas ma rodziny i nie chcę się do niego odezwać ani jednym słowem.

Gość wkurzona zrozpaczona
mój eks też sie tak do mnie odezwał po kilku latach, okazało się że przy rozstaniu zapomniałam się wymeldować i mu żona głowę suszy :P

U mnie jakieś ważne sprawy myślę,że odpadają.Miałam wtedy z 18-19 lat,nie mieszkałam z nim ani to nie było nic poważnego.Kilka miesięcy mocnej koleżeńskości w sumie,wspólne weekendy bo mieszkaliśmy kawałek od siebie i kilka pocałunków.Nic więcej,więc nie wiem co po tylu latach może ma mi do powiedzenia aż takiego ważnego,że to nie może czekać podobno ;).Niech się zajmie swoją rodziną a ex przyjaciółka swoją,bo ma malutkie 2m-czne dziecko a siedzi na necie i ciągle mnie z byłym próbują namierzyć :P