Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LubieMajeranek

Siostra-mężatka flirtuje z Muzułmaninem...

Polecane posty

Gość LubieMajeranek

Cześć. Nie wiem co zrobić z problemem w temacie, bo żadne słowa nie docierają. Ale od początku... Mam siostrę, mężatkę od kilku lat, z dziećmi. Siostra zajmuje się domem, mąż pracuje i wszystko do niedawna było w porządku, myśleliśmy w końcu, że po bujnej w "przygody" młodości w końcu się ustatkuje. Niestety jakiś czas temu najwyraźniej zaczęła wędrować po skype i znalazła sobie Muzułmanina. Od tamtej pory jest w kwiatkach, zachwyca się nim, jaki to on piękny, a jaki ma głos, "no czy ty byś tak nie chciała?!", że on jej powiedział, że ją kocha... Kompletnie nie zauważa, że to inna kultura, że jednak jakieś pojęcie trzeba o tym mieć, oraz że przede wszystkim ma męża i jeżeli jej mąż się o tym dowie, to mało możliwe, że wybaczy (nie wiem czy to zazdrośnik, ale no, cholercia, to jednak trochę narusza zaufanie) a drugiego takiego nie znajdzie - facet uczciwy, stara się, żeby było wszystkim dobrze, zaakceptował ją i jej niesprawności a jest ich parę. O nim teraz jest tylko "no co ty, nie dowie się". Przechodząc już do konkretów: niedawno wymyśliła, żeby jechać do jego kraju (oczywiście za pieniądze męża ). Więc cudowny plan - podrzuci dzieci teściom/rodzicom/komukolwiek a sama będzie machać sromem na lewo i prawo w tropikach. Ukochany już wie kiedy i gdzie będzie, nawet mieszka dość blisko... Żeby tego było mało - spytał niedawno, czy za niego wyjdzie. Zgodziła się...A przecież oni takie słowne umowy traktują bardzo poważnie (ktoś potwierdzi?). Zresztą po co młody facet pisałby z inną młodą kobietą całymi dniami i pokazywał jej zdjęcia penisa jak nie w celach matrymonialnych (nie wie, że to mężatka). Nie wiem już co jej powiedzieć, bo ona kompletnie nie widzi złej strony tej "zabawy", jest tylko piękny głos i oczka, a zero konsekwencji. Wiem, że to moja sprawa jedynie pośrednio, ale to jednak rodzina...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować