Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Smurfitka 01

Uczulenie na dzieci ???? !!!!!

Polecane posty

Go艣膰 Smurfitka 01

nie wyobrazam sobie posiadania nawet jednego dziecka! Makabra jak sie gdzies w rodzinie urodzi to nie mam potzreby ani ochoty isc w odwiedziny do szpitala ani do domu, jakos odraza mnie nawet widok karmienia piersia :-/ Co najgorsze moj partner zostal ojcem chrzestnym dziecka ktore ma sie urodzic w lipcu i juz kombinuje jak sie wykrecic :S sam sie wprosil aby byc (to dziecko jego brata), powinien mnie raczej zapytac, bo dobrze wie jak podchodze do takich spraw :-/ czy jest ze mna cos nie tak ???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Smurfitka 01
a zapomnialam dodac mam 27 lat , moj partner 31 jesli to ma jakiekolwiek znaczenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie egoizm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ka偶dy musi mie膰 dzieci przecie偶. Ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smurfitka 01
27

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juleczka99
to jeste艣my r贸wnolatki, nie rozumiem takiego podej艣cia, ale z 2 strony to prawda, 偶e nie ka偶dy jest stworzony do bycia 偶on膮 i mam膮. Nie mo偶na te偶 nikogo przymusza膰 do zak艂adania rodziny.... Jednak taka odraza/alergia chyba ma sw贸j pow贸d?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smurfitka 01
no wlasnie tego powodu nie widze...moze dlatego ze nie mialam kontaktu z malymi dziecmi, jak to u nas bywa rodzina zwykle najpiekniej na zdjecach wychodzi wiec tylko od swieta sie widzimy a rodzina faceta non stop ze soba ma kontakt wiec nie wiem :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfffffffffffffffgg
tez mam takie uczulenie ale ja mam 22 lata i wszyscy mowia ze mi przejdzie :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olejna :D
ciezka sprawa, moze sprobuj sie jakos przemoc?! :p :p :p :p :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronika272727
a ja ci臋 rozumiem, bo te偶 nie zamierzam mie膰 dzieci ale nie dlatego, 偶e ich nie lubi臋 czy co艣 tylko dlatego, 偶e nie widz臋 odpowiedniego faceta do za艂o偶enia rodziny, a z nieudacznikiem wi膮za膰 si臋 nie zamierzam, bardzo si臋 zrazi艂am do facet贸w po ostatnim zwi膮zku, mnie raczej przera偶a te偶 perspektywa samego porodu, ci膮偶y, wizyt u gin贸w ni偶 posiadanie dziecka, dlatego nie zdecyduje si臋 na dziecko...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smurfitka 01
ale tez tak reagujesz na dzieci, kobiety karmiace itp ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronika272727
powiem tak patrz臋 na nie z oboj臋tno艣ci膮, bez zainteresowania, 偶yj臋 swoimi sprawami i tyle, a ty za bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz...chocia偶 ja 偶yj臋 w specyficznym 艣rodowisku gdzie kobieta kt贸ra nie ma przynajmniej faceta w wieku 20 paru lat jest dziwol膮giem a gdybym jeszcze powiedzia艂a, 偶e nie chc臋 mie膰 dzieci to w ogole 偶ycia bym nie mia艂a:P ale mi to wali...to m贸j zycie i m贸j swiat, zreszt膮 przez co niekt贸rych straci艂am ostatniego faceta wiec teraz to oni wszyscy mog膮 si臋 je...a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smurfitka 01
mnie denerwuje jak ktos z rodziny mojego faceta robi impreze z okazji urodzenia dziecka i pokazuja prezentacje ze zdj itp po prostu na takie rzeczy ie chodze i oni nie rozumieja tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gigi gigi
mia艂am identycznie dop贸ki nie urodzi艂am swojego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smurfitka 01
serio?? ale az tak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smurfitka 01
mozesz napisac poniwnie bo kafe sie zwiesila :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do ok 25 roku 偶ycia, czyli przez okres studi贸w mia艂am identycznie jak Ty - te偶 mia艂am alergi臋 na dzieci, zarzeka艂am si臋, 偶e nigdy nie bede mie膰 swojego. Potem nagle przez jaki艣 rok czyli od 26 roku zycia sytuacja zmieni艂a si臋 diametralnie: poczu艂am instynkt macierzy艅ski, pragn臋艂am dziecka, niestety albo stety musia艂am na nie poczeka膰 kolejnych 5 lat.... Ale teraz jestem szcz臋艣liw膮 mam膮 kilkumiesi臋cznego synka i nie zmieni艂abym tej sytuacji na 偶adn膮 inn膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gigi gigi
w dalszym ci膮gu nie cierpi臋 cudzych dzieci - no chyba, 偶e s膮 艂adne i inteligentne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gigi gigi
i jeszcze jedno - urodzi艂am jak mia艂am 30 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a powiedzialas o tym swojemu chlopakowi? bo on pewnie bedzie chcial miec dzieci, wiec wasz zwiazek to oszustwo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to lepiej sie naprawde bardzo dobrze zabezpieczaj !!! 偶eby艣 p贸藕niej nie p艂aka艂a nad tzw rozlanym ju偶 mlekiem. Bo mam nadzieje, ze nie jeste艣 jedn膮 z tych istot ludzkopodobnych kt贸ra jakby co to by usunela wlasne dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smurfitka 01
zabezpieczam sie dobrze i badam sie na biezaco wiec nie martwie sie o wpadke a jesli znalazlabym sie w tym malym % ktory podany jest na opakowaniu tabsow, jestem na tyle odpowiedzialna ze wiem ze jesli dojrzalam do seksu w razie wypadku tzreba poniesc tego konsekwencje! Co do rozmowy z partnerem oczywiscie on o wszytskim wie niczego przed nim nie ukrywalam, wie od samego poczatju zwiazku, on liczy ze za kilka lat dojrzeje i mi sie odmieni, bo jak na razie jego rodzina jest lekko zdegustowana moim zachowaniem :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ciak
Nie chcesz, nie miej dzieci. Tw贸j biznes. Zegar tyka... tik tak, tik tak ... mo偶e byc za p贸藕no.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c1111
oj tam oj tam ! najwy偶ej jej facet zrobi dziecko innej,takiej kt贸ra chce miec z nim dziecko, a ty ? p贸jdziesz dalej swoj膮 drog膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
idiotko wy偶ej, a mo偶e ona ma gdzies sw贸j tykaj膮cy zegar, skoro kto艣 nie chce mie膰 dzieci, to nie chce i ju偶, 偶adne tykanie zegara tego nie zmieni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smurfitka 01
mi nic nie tyka ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 31latka111
ja te偶 mam uczulenie na dzieci, mimo 偶e jestem matk膮. Jedyne dziecko, do kt贸rego czuj臋 sympati臋, to dziecko mojej przyjaci贸艂ki (dlatego, ze to jej). Og贸lnie nie lubi臋 dzieci. Nie ciumkam do nich, nie witam si臋 :o a je偶eli to mo偶liwe, to unikam za wszelk膮 cen臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam kolezanke ktora jak poznala swojego faceta to nie kryla przed nim ze nie chce dzieci.On tez nie chcial wiec dogadywali sie dobrze.Po 3 latach bycia ze soba wzieli slub i bylo ok.Kroregos pieknego dnia jej mezowi zachcialo sie potomka i zaczela sie wojna.Oczywiscie skonczylo sie rozwodem.On ma kobiete z 2 dzieci i jest z nim w ciazy a ona ma faceta ktory nie moze miec dzieci i wszyscy szczesliwi. Ze mna bylo podobnie tez nie chcialam dzieci.Jak wyszlam za maz (oczywiscie moj maz wiedzial) coraz czesciej mowil o dziecku.Balam sie ale zaszlam w ciaze i powiem Ci ze przeszly mi jakies tam mysli ze nie dam rady.Urodzilam i byl;am szczesliwa ale nie chcialam drugiego dziecka.Po 10 latach poczulam taki instynkt ze nie idzie tego opisac noi na swieci pojawila sie moja druga corka.Jak moge cos doradzic to NIGDY NIE MOW NIGDY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smurfitka 01
nie mowie nigdy tylko zastanawiam sie bo dziwne to jest dla nich i skad to u mnie sie wzielo?!

Udost臋pnij ten post