Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margolcia28

on woli imprezy i panienki zamiast rodziny-pozwolic mu na kontakt z dzieckiem?

Polecane posty

Gość margolcia28

bylismy ze soba 4 lata,układało sie róznie ale ogolnie kochał mnie nad zycie i nie mógł sie doczekac kiedy zamieszkamy razem i bardzo chciał miec dzieci.Teraz gdy wpadlismy to wstepnie sie cieszył i zaczelismy szukac mieszkania ale on nagle sie wycofał bo woli wolnosc.On stwierdził ze chciałby jeszcze skorzystac z ycia i pomiprezowac.Nie pytajcie mi sie co czuje oi co onim mysle ale pomózcie mi odpowiedziec co dalej?ja najchetniej nie chce go widziec,nawet jestem wstanie zrezygnowac z alimentów byle go nie ogladac.Uwazam ze facet który rezygnuje z załozenia rodziny bo woli imprezy i wolnosc nie zasługuje by miec wpływ na wychowanie tego dziecka.To jak?w sobote o 16 przyjedzie do dziecka a o 21 bedzie szalał z jakimis ciziami na imprezie?ja sobie tego nie wyobrazam!prosze!doradzcie mi bo ja juz nie wiem.Ojciec ojcem itp ale trzeba byc niezłym s*********m zeby po tylu latach i po tylu wyznaniach miłosci ,teraz gdy nosze jego dziecko nagle sie wycofac i odebrac dziecku mozliwosc pełnej rodziny.

Gość gość
To, że wybrałaś niedojrzałego d*pka nie oznacza, że nie ma on praw do dziecka. Uprawiając z nim seks zgodziłaś się, że w razie ciąży to on będzie ojcem Waszych dzieci. Wiesz, że jest wielu mężczyzn, którzy świetnie nadają się na ojca ale nie mają partnerki. Osobiście znam kilku i są ojcami nie mając kobiety bo skorzystali z macierzyństwa zastępczego.

Gość gość
ale d*pek ja piernicze!!!woli imprezy niz rodzine???masakra

Gość Aska kraska
Wg mnie poczekaj na rozwoj wypadkow. Jesli bedzie chcial miec kontakt z dzieckiem to zrobi wszystko zeby miec, jesli oleje to to sadownie odbierz mu prawa rodzicielskie ale niech placi alimenty. Odbierz prawa bo pozniej przy rzeczach takich jak wyrobienie paszpartu dziecku itp bedziesz misiala go prosic o zgode a jak on dziecko olewa to moze ci robic na zlosc. Natomiast jesli sie uprze i bedzie chcial byc ojcem to i tak nic nie zrobisz bo sad da mu prawa do odwiedzin czy tego chcesz cze nie. Jestes wkurzona na niego ale to ojciec twojego dziecka i temu dziecku bedzie potrEbny czy ty tego chesz czy nie.

Gość gość
Fajnych facetów sobie wybieracie nie ma co!

Gość gość
ja Cie rozumiem bo sama tak miałam.Byłam z facetem 3 lata i wielce o rodzinie marzył a jak wpadlismy to stwierdził ze on by chciał sie jeszcze pobawic itp.nagle stwierdził ze nic nie czuje i do miłosci go zmuszac nie mozna.Wczesniej zakochany,fajny itp....ja nie wiem jjak to mozliwe ale tacy sie trafiaja i to boli gdy jestes 3 lata z kims bo kocha a nagle ma cie w d***e.Współczuje kochana.Mój odwiedza małego w dni wyznaczone przez sad ale ogolnie mam go w d***e i nie jestem złosliwa ale przychylna i ugodowa tez nie bo gnojek odebrał dziecku mozliwosc pełnej rodziny a teraz lata po dyskotekach i zalicza panienki .Takie szuje sa na tym swiecie

Gość gość
takich sobie wybieracie same widzialy galy co braly , bo moze co inny byl wczesniej:D teraz sie martw sama a nie rozgrzeszenia szukasz trzeba bylo sie wczesniej zastanawiac :P

Gość gość
no tak jak zwykle winna kobieta?kochał,miał plany,chciał miec dzieci i mu sie odwidziało!!!!rozumiesz?stwierdził ze jeszcze nie czas bo chce rozrywek,rozumiesz?pewnie sie wyl;ata i bedzie chciał za kilka lat wrócic.Czy zawsze gdy okaze sie ze fatest to gnojek o winna jest laska?

Gość gość
"ja nie wiem jjak to mozliwe ale tacy sie trafiaja" hahaha trafiają :P Takich wybieracie głupie baby! "Czy zawsze gdy okaze sie ze fatest to gnojek o winna jest laska?" Jasne, że winna bo to ona go wybrała a, że on gnojek to wiedziała wcześniej tylko wcześniej ją to kręciło. Porządny mężczyzna jest dla was nudny jak nie macie dziecka a jak dziecko macie to takiego nagle chcecie. Jedyne rozwiązanie wybierać porządnych mężczyzn!