Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaggg

owulacja a ciąża

Polecane posty

mam pytanie do dziewczyn ktore zaszły w ciąze...owulacje mam miec 29 czerwca bo pytałam sie na usg kiedy będę miec...mam w zwiazku z tym pytanie kiedy istnieje zzebym na 100% zaszła w ciazy lub raczej na pewno..bo chciałóabym ...słyszałam ze dni płodne sa 3 dni przed owulacja i dwa dni po owulacji...czy ktora z was zaszła w ciaze wiedzac kiedy ma ta owulacje i w jakim dniu...prosze o odpowiedz...pozdrawiam

Gość gość
to na usg wykryl ci lekarz ze owulacje bedziesz miec za10dni?dla mnie to dziwne bo chodze na monitoring co drugi dzien i lekarz nie moze ustalic tego ze bedzie wlasnie za10 dni po jednym usg.ja mialam 3 razy w ciagu miesiaca i okazalo sie ze mimo28 dniowych cykli owulacje mam ju w10 dniu takze idz lepiej jeszcze raz do lekarza na usg

u mnie roznie z tymi cyklami ...ostatnio sie zdziwiłam bo okres dostałam po 19 dniu (i ostatnie dwa okresy twały mi 3 dni ale ginka powiedziała ze moga tak krotko trwac)... wczesniej miałam 5 dni plamien ..zastanawiałam sie czy moge miec owulacje przed samym okresem bo strasznie bolały mnie wczesniej jajniki ...a teraz skoro mam miec owulacje za 12 dni to wychodzi ze okres mogłabym dostac w cyklu 39 dni ...skoro owulacja jest po srodku cyklu ...miedzy jednym a drugim cyklem...albo mam owulacje zaraz po okresie ....w cyklu 25 dni ...sama nie wiem czy to mozliwe...ale juz mnie nic nie zdziwi z tym kiedy dostane okres ...myslałam ze nie mozna miec okresu co 19 dni...ale w ciazy nie jestem....bo pytałam na usg i ginki

Gość gość
to jak to jest z ta owulacja i ciaza ....jak jest owulacja to kiedy sa płodne dni....ktora z was zaszła w ciaze znajac kiedy jest owulacja...?ktory dzien jest pewny jak jest ta owulacja w danym dniu ...?