Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna w związku

Jak ponownie rozpalić uczucie w związku?

Polecane posty

Jestem w związku już jakiś czas z naprawdę fajnym facetem, niestety przez pewne problemy moje uczucie przygasło. Proszę was zatem o rady, w jaki sposób znowu je w sobie obudzić? :) Dużo osób tutaj stawia zarzuty, że kobiety mają szansę być z dobrym i wiernym mężczyzną, ale zostawiają go dla brutala - macie zatem szansę jednego takiego kochającego faceta uszczęśliwić, bo wiem, że rozstanie byłoby dla niego bolesne.

Proszę nie robić reklam, tym bardziej, jeżeli nie jest to związane z tematem. To z moim uczuciem są niestety problemy.

Gość gość
- macie zatem szansę jednego takiego kochającego faceta uszczęśliwić, bo wiem, że rozstanie byłoby dla niego bolesne. xxxxxxxx chyba raczej dla ciebie, skoro to ty chcesz odgrzewać stare kotlety

Dla mnie na pewno też, łatwiej jest być z kimś, kogo się zna niż znowu szukać. Chcę po prostu dać nam szansę, póki u mnie są jeszcze jakieś uczucia, zanim całkowicie wygasną. Mój facet narobił trochę syfu w naszym związku, ale od dłuższego czasu bardzo się stara, widzę, że mnie kocha, więc uważam za niesprawiedliwe niedanie mu szansy. Dlatego proszę o porady, może ktoś miał podobną sytuację :)

Gość gość
Może potrzebujesz pikanterii w łóżku ?? Zakup sobie jakiś ciuch albo seksowny strój na giełdzie używanej bielizny. Ja myśląc że to ze mną coś nie w porządku też myślałam o rozstaniu. Natomiast moja najlepsza przyjaciółka poradziła mi zakupić gorset na tej stronie bo sama tam dużo kupuje i są naprawdę fajne rzeczy. Faktycznie gdy mężczyzna zobaczy Cię w gorsecie oczy mu się zaświecą i wiadomo łodyga dyga :) Pokazał mi co tak naprawdę umie i powiem Ci że zaczęłam inaczej na niego patrzeć )

Gość gość
Krótko. Wdała sie NUDA w związek. Szarość i powszedniość. Obydwoje spoczęliście na laurach. Jemu jest wygodnie i mu to nie przeszkadza. Tobie brak tego dreszczyka emocji. Gdy pojawi się nowy d*pek na horyzoncie szybko zapomnisz o swoim facecie. Nowy model spodoba ci sie jak błyskotka na wystawie. Tyle warte jest twoje uczucie. Nie kochasz tylko chcesz kogoś mieć. Żeby zabawił i cały czas dawał nowe atrakcje. Jak nie ten to może inny.:P Taka to pusta i przewrotna natura kobietki, kokietki.