Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdzialena1985

PayPal wpłata przekazem/przelewem w banku/poczcie? pomóżcie ;)

Polecane posty

Gość Magdzialena1985

Wpłaciłam 3tyg temu pieniądze na PayPal zwykłą wpłatą na konto w banku (wypisuje sie taki druczek, kazdy pewnie wie...) Pieniądze na drugi dzien miałam na koncie PayPal, zapłaciłam co trzeba i konto skasowałam bo myslałam ze juz nigdy mi nie bedzie potrzebne... Okazuje sie ze jest potrzebne, więc założyłam na nowo, na identyczne te same moje dane. Wpłaciłam wczoraj w banku pieniądze na PayPala tak samo jak za pierwszym razem... I sie okazuje ze nie dodja te pieniadze... PP pisze ze mozna tylko wpłacic z własnego konta bankowego... A ja sie ich pytam dlaczego jakos ta pierwsza wpłata doszła i nie robili problemów ze jest wpłatą/przekazem... Nawet im skany wysłałam obydwu tych wpłat, a oni mi znów pociskają ze tylko z konta bankowego można i ze pieniądze zostaną zwrócone, ze mam isc do banku z tym świstkiem i mi oddadzą pieniądze... Za chiny ludowe nie chcieli powiedziec dlaczego za pierwszym razem mogłam wpłacić przekazem/wpłatą w banku a teraz nie moge! No szlag mnie jasny trafił... Gdyby nie szło wpłacic tak za pierwszym razem to drugi raz bym wcale nie wpłacała, ale ze poszło wszystko ładnie to i drugi raz wpłaciłam wpłatą/przekazem w banku i nagle mają problemy! Wielu ludzi jednak na forach pisze ze mozna wpłacac przekazem czy to w banku czy też na poczcie... mi samej też sie jeden raz "udało" a teraz nagle mają problemy ćwoki jedne... Staneło na tym ze kasy na rachunek PP mi nie zaksięgują i mam isc ze świstkiem (potwierdzeniem wpłaty) do banku i odebrać z powrotem kase... Wpłacał ktoś z was przekazem/wpłatą/ na poczcie lub w banku do PayPala? Doszło wam?

Gość Tomasz321
Przede wszystkim musisz zrozumieć sens swojego pytania. Pytasz "czy można...". Otóż to trochę jak pytanie, czy można przechodzić na czerwony świetle. Fizycznie - można. Czy zawsze da to dobry efekt - nie. Paypal pisze jasno, że gwarantuje TYLKO zasilenie ze swojego banku. Udało Ci się z poczty, czy tam z okienka bankowego - super, punkt dla Ciebie. Tylko to, że raz przeszłaś na czerwony świetle bez konsekwencji, nie oznacza, że będzie Ci się udawało zawsze. A Twoje wysyłanie potwierdzeń zasilenia, to trochę jakbyś się tłumaczyła policjantowi "wczoraj szłam na czerwonym i wszystko było ok, to czemu dziś się czepiacie?". Po prostu - firma ma określoną usługę, jak chcesz z nich korzystać z ich wymogami, to korzystaj, jak nie płać innymi serwisami