Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na kawe

Testy owulacyjne

Polecane posty

Gość czas na kawe

czy warto je kupić? czy są wiarygodne?

Gość gość
? czy kros stosował? jestem ciekawa opinii?

Gość gość
moja koleżanka stosowała i zaszła w ciąże w 2 albo trzecim cyklu :)

Gość gość
Ja zamiast testów kupiłam sobie mikroskop owulacyjny. Jest wielokrotnego użytku więc bardziej się opłaca na dłuższą metę

Gość pennyyy
ja kupiłam ale na allegro - 50, dokładnie takie: http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-55szt-5-test-ciazowy-i3309040351.html sprawdziły się super. cena w porównaniu z aptecznymi zachęcająca, na mikroskop musiałabym wydać dużo więcej. owulację pokazywały co do strzału, jak miałam dwa jajeczka, to też pokazywały dzień po dniu jak pękają. jak zbliżały się dni płodne to były dwie blade kreski, a w dzień owu dwie mocne. ten ciążowy też mi pokazał ciążę w dniu spodziewanej @, a bobo test z apteki nie pokazał jej nawet po tygodniu od @. miałam do tego jeszcze nieregularne cykle :) ja polecam. teraz jestem w 24tc :D

Oj to zazdroszczę! ja jakoś z tymi testami nie mogłam sobie poradzić i zakupiłam mikroskop :)

Gość gość
Mi właśnie te tanie testy z allegro nie wychodziły. Kupowałam te droższe po 5 sztuk, pokazywały dobrze, ale na dłuższą metę wyszło by dużo pieniędzy, więc też kupiłam mikroskop, a konkretnie afrodytę

Ja mam Donnę , a co do testów to też miałam te tanie z allegro i słabo to wychodziło...

Gość gość
ja kupiłam i stosowałam przez pierwszy cykl, ale nic nie pokazywały. Potem się okazało że nie mam owulacji :)

Gość gość
pierwszy mnie faszerował tylko dufastonem i luteiną na wyregulowanie miesiączki.Aż po roku rozłożył ręce. Więc go zmieniłam.Od kilku miesięcy mam nowego gina.Na razie porobił mi hormony.Na ostatnim usg wyszło właśnie że pęcherzyk nie rośni.Więc od przyszłego cyklu wywoływanie owulacji

O matko, współczuje Ci bardzo...:( ale mam nadzieję że cała ta "kuracja" wyjdzie Ci na dobre.

Gość gość
ja starałam się 4 mc w tym 4 cyklu używałam testy owulacyjne, i się udało ;) ale to bardziej dzięki obserwacji śluzu i pomiaru temperatury

Coraz bardziej myślę też nad mierzeniem temp. bo co do testów to już nie mam zaufania-pokazywały co chciały. W tym cyklu posłużę się mikroskopem i zobaczymy. Jeśli też nie będzie wg mnie wiarygodnie to posłużę się naturalnymi metodami:P (chciałabym być w ciązy :) )

Gość gość
ja też mam taką nadzieję, jeszcze trochę mi tych testów zostało więc będę je stosowała od następnego cyklu :)