Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wielki problem - małe piersi :(

Polecane posty

Gość gość

mam naprawdę małe piersi. czuję się aseksualna dla facetów. chyba przez to nie zwracają na mnie uwagi :( http://voila.pl/index.php?f=1747161 latrem się strasznie głupio czuję. te poodsłaniane bluzki...nigdy żaden facet nie widział mnie nago, chyba bym umarła ze wstydu:(

Gość gość
nie jest źle .masz za to atuty w postaci szczypłej sylwetki ,ładny brzuszek i fajny tyłeczek.

Gość gość
jest tragedia...wszystkie ubrania w biuście są na mnie za duże :( wyglądam totalnie jak deska

Gość gość
wiem :(

Gość gość
Co ja bym dała za małe piersi! Mam wielkie cyce i mam ich dość! Nie mówiąc o tym, że mam 26 lat i nie są one już tak sterczące jak kiedyś! Ciesz się małym biustem, zazdroszczę Ci.

Gość gość
uwierz mi, ze nie ma czego. nie czuję się kobieco przez ten mankament. kiedyś słyszałam jak moi koledzy się ze mnie nabijali z tego powodu...płakać mi się chciało

Gość gość
Znajdzie się taki, który będzie Cię kochał i uwielbiał Twoje piersi takie, jakie masz. Ja w te upały kota dostaję, wciąż muszę się myć i talkować pod biustem, żeby się nie odparzyć. Jak stara babcia. Męka.

Gość o mój wytęskniony
ładny brzuszek masz. brak kompleksów zalecam. kobieta jest piękna kiedy promienieje i jest pewna siebie, cyckiem się nie przejmuj

Gość gość
No nie przesadzaj! Co prawda nie są zbyt wielkie, ale bywają i mniejsze :)

Gość gość
ja się boję opinii faceta jak zobaczy 'takie coś'.

Gość gość
Nie przejmuj sie, ja mam mniejszy biust od Ciebie. Nie mówię, że czuje sie z tym jakos komfortowo. Zawszze noszse push up które ciężko znależć bo nawet te najmniejsze często odstają, ale nawet jeśli troche odstaja to sie tym nie przejmuję, nie zakładam wielkich dekoltów. Myślałam tak samo jak Ty, że nigdy sie nie rozbiore przed facetem, bo wstyd. Kiedy już do tego doszło to jasne wstydziłam sie co nie miara, a On nawet sie nie przejął, powiedział, że mam cudny tyłek, a biust też jest ok i nie powinnam sie przejmować.(pewnie czarował, ale nie czułam sie oszukana). Uwierz biust to nie wszystko a jeśli facetowi życie przysłania tylko rozmiar biustu to nie jest to najmądrzejszy facet :) i radze poszukac innego. Pozatym masz boskie ciało! takiego brzuszka to zazdroszcze. trzymaj sie !

Gość gość
No i co jak zobaczy takie coś? Jak Cię rzuci przez cycki, to jest idiotą bo przecież chude laski nie mają wielkich cyców tylko mniej więcej takie jak Ty lub troszkę większe. Nie przejmuj się, a jak co to szukaj nowego ;)

Gość gość
ja nie noszę push-upów bo jakoś nie lubię, z resztą to tylko oszukiwanie siebie. koszmarnie się czuję z tym biustem

Gość slawek09
przesadzasz!!! są PRZEPIĘKNE :) pozbądż się kompleksów

Gość gość
tak chude...mam wielki i tłusty tyłek, tłuste uda i grube łydki...brzuch tylko mam w miarę

Gość slawek09
małe piersi, większ pupa... mhhh... marzy mi się taki cud ;)

Gość gość
zawsze miałam kompleksy z powodu figury. nie podobam się sobie, nie umiem tego zaakceptować :(

Gość slawek09
... i niepotrzebnie. piersi są jak najbardziej oki i jeśli na prawdę poniżej jesteś taka jak piszesz to wg mnie idealna kobieta z Ciebie w oczach ogromnej rzeszy samców.

Gość gość
mylisz się. jakby tak było, to oznaczałoby, że miałabym wielkie powodzenie...a tak? jestem obiektem złośliwych docinków

Gość OnaMini
Ja też mam tak małe jak Ty jak nie mniejsze heh... ;) zawsze miałam kompleksy i pewnie dal są takie minimalne, ale poza tym figurę mam ok, szczupłą, zaczęłam ćwiczyć i ładnie wymodelowałam chociaż pupę ;P a jeśli chodzi o biust to odpowiednio dobrany stanik z małym push upem i nie tyle biust się robi większy, tylko po prostu dekolt ładnie wygląda ;)

Gość gość
ja w ubraniu się w miarę czuję. nie wyobrażam sobie tylko rozebrać się przed facetem :( na plażę też mam opory żeby wyjść

Gość slawek09
potrzebujesz faceta, który doceni Twoje piękno, bo jak dla mnie to jesteś cudowna PS. masz fotkę dołu? ;)

Gość OnaMini
Wiesz, ja też sobie nie wyobrażałam, a jeszcze jak zaczęłam się spotykać z moim facetem to unikałam dekoltów itp. nie chciałam go wprowadzać w błąd, że niby mam jakiś ładny biust itp. i było mi niezręcznie, jeszcze jak mimo tego mi mówił, że muszę mieć pewnie ładny biust bo mam ładną figurę... a ja w myślach do siebie że mój biust to jest zerowy ;) Powiem Ci, że nawet chciałam zakończyć znajomość, bo zwyczajnie się wstydziłam

Gość gość
ja raz zakończyłam dobrze rokującą znajomość z tego powodu :( wstydzę się nagości

Gość OnaMini
No to przynajmniej nogi masz ładne ;) ja mam szczuplejsze i jak ubiorę spódnicę to nie zawsze to fajnie wygląda ;/

Gość gość
chyba na tym zdjęciu na szczuplejsze wyszły...serio mam grubsze chyba

Gość OnaMini
Ja w efekcie nie zakończyłam, ale jak w sytuacji intymnej mnie dotknął tam to mi było tak głupio, że są tak małe... ale na szczęście się miło rozczarowałam bo go to nie odstraszyło, mimo, że wiele dziewczyn z normalnym, większym biustem się koło niego kręciło

Gość slawek09
potrzymuje swoje zdanie, nie masz się czego wstydzić. cudo

Gość gość
super figura :) jak dla mnie rewelacja:) piekne cialo