Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnolia23

Problem z Facetem

Polecane posty

Gość Magnolia23

Mam taki nietypowy problem z moim facetem .. Jakiś czas temu spotkaliśmy się u niego.. doszło do kłótni moim zdaniem była ona nie potrzebna.. mój facet wkurzył się o to że zabrałam mu lufke wiedział dobrze że nie lubię jak przy mnie pali i mówił że nie będzie tego robił a mimo to zapalił .. po jakimś czasie wzięłam ją i poszłam do łazienki a on się zamartwiał że ją zgubił.. wychodząc z łazienki oddałam mu ją a on się strasznie wkurzył .. nie wiem czemu jak przecież mu ją oddałam.. uznał że nikt przed nim niczego nigdy nie ukrywał a ja to zrobiłam.. no rozumiem że nikt tego nie robił ale mowiłam mu już tyle razy że nie chce żeby przy mnie palił a on się tłumaczył że sprawdzał moją reakcje.. teraz jesteśmy w kłótni i nie wiem co mam robić pisałam mu kilka sms że wkurza się o głupote.. dzwonił i uznał że nie rozumiem o co mu chodzi i że sam fakt że ja ją ukryłam strasznie go wkurzył.. co sądzicie na ten temat?

Gość o mój wytęskniony
olej faceta

Gość zawiedziony1410
próbuje odwrócić kota ogonem, obiecał nie palić przy Tobie to niech nie pali, co to za "sprawdzanie jak się zachowasz"... Tak samo Ty mogłaś sprawdzać jak się on zachowa gdy mu zabierzesz. Ale to zabawy nastolatków.

Gość Magnolia23
zgadzam się z zawiedziony1410 mogłam sprawdzić jak się zachowa ale zabierając mu nie miałam na mysli "sprawdzenia zachowania" tylko poprostu nie chcialam żeby przy mnie palił. no ale powiedz tak facetowi..kurde "Oni" kobiet nie rozumią a mój facet zawsze wszystko tak obróci żeby była to moja wina .. Niby mówi że Kocha że mu zalezy a jak go o cos prosze to jednym slowem mnie olewa i robi swoje..;/Ja dzieckiem juz nie jestem mój facet jest starszy o 10 lat a w takich sytuacjach zachowuje sie jak dziecko.. głupota poprostu..