Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johnywalkerr

Dziewczyna obraziła się,że nie stanąłem w jej "obronie!"

Polecane posty

Gość johnywalkerr

Byliśmy dzisiaj w galerii handlowej. Moja dziewczyna szukała sukienki na lato. Chodzimy sobie po sklepie, i przed nami szła młoda dziewczyna też. Miała na oko max 25 lat. Ładna, nie chuda i nie gruba,ale z cellulitem (nie znowu jakimś ogromnym). No i moja dziewczyna powiedziała na głos (dzieliło nas max 2 m) " Jakbym miała taki cellulit to nie nosiłabym szortów". Panna odwrociła się i powiedziała " Jakbym miała taki ryj i odstające uszy ,to chodziłam z torbą papierową na głowie". Po chwili do mnie " czy naprawdę jesteś aż tak zdesperowany"? rozesmiała się i wyszła. Moja dziewczyna się rozpłakała, chciała za nią lecieć ,kazała mi za nią biec i ją zwyzywać itp. Nie zrobiłem tego. Prawdę mówiąc było mi trochę wstyd. Ona teraz mówi,ze ze mnie ci ota nie facet,bo nie stanąłem w obronie swojej kobiety. Ale moim zdaniem ona zasłużyła. Mam 19 lat, ona ma 18.

Gość vfdvefsfs
Dobrze powiedziala tej Twojej paniusi Po co komentowac na glos takie rzeczy ? jej tez sie zrobilo przykro. Dobrze ze chociaz umiala sie odgryzc

Gość MAMIE POPULACJE
powiedz kiedy sie zenisz sfinansuje ci kawalerskie bo juz widac ze od tego dnia pilki beda dla ciebie bardzo krotkie :D

dlaczego za nią nie pobiegłeś i nie zmieniłeś swojej na lepszy model? (choć i tak chyba już zawsze będziesz spotykał hołotę) to się w sumie ciśnie na usta a więc bardzo przyjemna do poczytania prowokacja;)

"Moja dziewczyna się rozpłakała, chciała za nią lecieć ,kazała mi za nią biec i ją zwyzywać itp. Nie zrobiłem tego." rozwaliło mnie to na kawałki jak doczytałam :D:D:D:D

Gość johnywalkerr
naprawdę było mi wstyd, wiem,że takich rzeczy się nie komentuje. Dziewczyna nie pokazała,że jej przykro,ale domyślam się,że jednak musiało być. Moja dziewczyna cały czas płakala i pytała,czy naprawde mi przeszkadzaja jej uszy. Mialem powiedziec, ze podobnie sie pewnie czuje tamta laska, ale ugryzlem sie w jezyk.

Gość johnywalkerr
to nie jest prowokacja, jak sie nie podoba to nie komentuj, ja szukam opini innych osob, a nie frustratow ktorych jedynym zadaniem jest "tropienie" prowokacji

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiles Kopnij ja w d*pe bo chamidlo z niej straszne

Gość hortensja90
Bardzo dobrze. Powina ją za te kłapciate uszy wyszarpać. Należało się tej twojej szmacie. Ja bym jej tak w pysk odwineła,ze by kłapciuchy spadły.

Gość gość
powiedz jej, że dostała nauczkę lekka, bo następnym razem może dostać w ryj :) wydajesz się miłym chłopakiem, uciekaj od tej cizi, ona w ogóle klasy nie ma. Ciężkie życie przed Tobą...oj ciężkie...ciotą byłbyć gdybyś tamtą dziewczynę obrażał...

o co Ci chodzi, kmiotek? :) przeciież Cię pochwaliłam za prowokację. i nawet napisałam, co chciałeś przeczytać (że masz wziąć tamtą)

Gość ja damą,a ty rycerzem
Twoja dziewczyna zachowała się bezczelnie i niekulturalnie. Dobrze, ze nie zrobiłeś tego co chciała, zasłużyła sobie na taka ripostę. Sorry, ale uważam, zer Twoją dziewczyna to tępa dzida.

ale Ty pewnie jesteś typowym kafeterianinem pod względem myślenia o życiu i gniłbyś do skończenia świata z taką hołotą jaką jest Twoja laska, byleby seks, dzieci i pełna micha:) zamiast zmienić życie na lepsze i wywalić z niego śmieci:)

Większość ludzi tkwi w takich związkach -bo im wygodniej. Nie chcą znowu wchodzić w coś nowego bo wiedzą już o 2 osobie wszystko. I przy takich ludziach marnują sobie życie.