Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie nie chca nic za darmo ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem swiadkiem dwoch sytuacji: 1. Dziewczyna chce oddac wszystkie rzeczy z mieszkania za darmo , bo musi m do polandii. NIKT SIE NIE ZGLASZA!!! 2. facet oferujacy pomoc za free. NIKT SIE NIE ZGLASZA. Nic tylko brac jak najwieksza kase za uslugi. Co wy o tym myslicie?

Gość A ja myślę,że
nic nie ma za darmo

Gość gość
jak to nic? w Polsce pracodawcy chca pracownikow za darmo...

Gość gość
hahahaaa,ja chciałam sprzedac za 10f krzesła do komputera to nikt nie był chętny ale jak te same krzesła oddawałam za free to masa telefonów była-ludzie są jednak dziwni.

weź te rzeczy od dziewczyny, wystaw na gumtree i zobaczysz, czy będą chętni, przy okazji może znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie;) co do pomocy za free - tak, układ jest czystszy za kasę:)

Gość gość
Zalezy jak sie oglaszaja, moze nie trafiaja do ludzi, ktorzy akurat potrzebuja tego, co sie im oferuje. Jesli ktos by mi ofiarowywal graty z mieszkania to tez bym nie wziela, bo mam wszystko. Niech odda do charity shop, moze komus sie przyda.

Gość gość
a jaka to facet oferuje pomoc za free? roznie ludzie moga to zinterpretowac, ja sie wyprowadzalam i dalam ogloszenie w polskim sklepie ze mam meble i sprzety i ludzie wzieli, ciuchy zawsze oddaje do charity shops, ksiazki porozdawalam w prayc i ludzie biora...