Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna00

Uroki miłosne

Polecane posty

Gość takajedna00

[zgłoś do usunięcia] gość Czy ktoś korzystał z urokow milosnych? Czy pomoglo? Pisałam kiedyś do pewnej wrózki, ktora odradzała mi robienie uroku, powiedziala, ze sie tym nie zajmuje, ale dała mi radę, żeby nie korzystać z internetowych wrożek, tylko osoby,ktore się nie ogłaszają, mogą pomóc. Poradziła mi szeptunki. Korzystał ktoś z pomocy szeptunek? Mieszkają one na Podlasiu. Ja byłam rok temu u szeptunki Eugenii, żeby mnie pokochał pewien chłopak,z ktorym sie spotykałam, jednak nie pomogło. Jednak pani Eugenia nie ma najlepszych opinii. Teraz zostawił mnie chłopal. Chce skorzystac z pomocy pani Wiery z Orli, ale pewnie trzeba będzie zdjąć urok z tamtego chłopaka. Co myślicie o szeptunkach? Pomagają?

Gość gość
Na kafeterii ogłaszają się tylko osoby, które chcą zarobić, a o magii wiedzą niewiele. Mogę Wam opisać jak to było w moim przypadku, edytamn@gazeta.pl . Trzeba tylko pamiętać, ze z magią nie ma żartów. Mój teraz jest aż za bardzo uzależniony ode mnie. co jest trochę denerwujące, czasem zastanawiam się czy było warto...ale prawdziwego zaklęcia ponoć nie da się ściągnąć