Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zdradzona

Polecane posty

Gość gość

Witam! Piszę do Was, bo nie mogę sobie poradzić. Studiuję psychologię, a znalazłam się w problemie i nie potrafię sobie sama pomóc. Otóż mój problem polega na tym, że byłam rok z facetem. Mamy po 24 lata. Mieszkamy od siebie 300 km, widzimy się co tydzień. Po 2 miesiącach naszej znajomości pierwszy raz mnie oszukał, wybaczyłam.. minęły 3 miesiące znowu oszukał (w skrócie: Pisaliśmy wieczorem smsy, napisał, że idzie spać, po jakimś czasie dowiedziałam się, że był tamtej nocy na imprezie w klubie e striptizem tłumacząc, że koledzy go wyciągnęli i nie mówił mi o tym, bo bał się reakcji). Dobra, to jeszcze wybaczalne, ale w klubie poznał dziewczynę, hostessę za którą łaził i prosił ją o numer aż w końcu mu podała (rozmawiałam z nią przez telefon stąd wiem o całej sytuacji). Spotkali się na kawę, do kina, na lody.. zabolało mnie to, bardzo, ale wybaczyłam, kolejny raz...ciężko było, ale czego się nie robi z miłości ?! ok pomijając już ten fakt.....byliśmy znowu razem, minęło 5 miesięcy i co ? dowiaduje się o kolejnym wyskoku. Szukałam na laptopie czegoś w zakładkach i trafiłam na ciekawe strony, weszłam...a tam strony prostytutek, gdzie stoją itd. kłamał mnie zanim powiedział prawdę. Chciał jechać skorzystać z usług jak to on napisał "loda"... bo my widzimy się co tydzień, a on miał straszną ochotę.... oczywiście dałam mu do zrozumienia, że to koniec, bo jeszcze trochę, a wykończę się psychicznie. Teraz prosi o kolejne wybaczenie, pisze, że kocha, że nie widzi sensu życia beze mnie, płacze.... co o tym myślicie? Ja tylko żałuje tego roku......bardzo go kocham i nie wiem jak to zniosę, nie dochodzi do mnie jeszcze. Nie jem, nie wychodzę z domu, próbuje się uczyć, mam sesję, ale ciężko z koncentracją. Co ja mam robić ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować