Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananannnanananan

bio-chemiczny problem

Polecane posty

Gość ananannnanananan

Witam, w tym roku pisałam maturę z chemii i biologii na rozszerzeniu. Chciałam studiować farmację, ale co raz mniejsze widzę szansę na znalezienie pracy. Myślałam też o technologii chemicznej, biotechnologii albo czymś podobnym. WIem, że muszę kierować się miejscem pracy niz moimi pragnieniami. Lubię chemię i biologię tak samo, bylam dość dobra z tych przedmiotów i dawałam sobie radę w liceum. Jestem z Łodzi i wybieram się na studia w tym mieście. Warto ? Jestem w kropce, bo gdy przejrzałam oferty pracy dla farmaceuty w łodzkim było 10 ofert a dla technika chemicznego 10 stron ofert.. Mam jakby odpowiedź na pytanie ale czy znacie kogoś kto ma po tym pracę? Jakie ma zarobki ? Studia są cieżkie ?

Gość Nana SSSSSS
nie lepiej Ci zamiast studiów iść na technologie farmacji do 2 letniej szkoły policealnej? Jako aptekarka znajdziesz zawód

Gość ananannnanananan
nie chce mieć wykształcenia za kasę i chcę mieć mgr a nie technika..

no to nie chcesz iść na studia za kase - ok, nie chcesz mieć technika tylko mgr - ok... wiec nie mów nam tu , że kierujesz się miejscem pracy a nie pragnieniami.. i nie narzekaj później że myślałas że mgr przed nazwiskiem coś zmieni.